Cum trebuie să gândești astfel încât să nu te afecteze răutățile celor din jur

Trăim într-o țară plină de prejudecăți, în care cetățenii, marea lor majoritate, au un nivel de inteligență destul de redus. Trăim în țara în care manelele răsună la fiecare pas, în care fetele înjură mai ceva ca la ușa cortului și bat alte fete prin licee, în țara în care părinții cumpără pentru odraslele lor papuci cu blană și trăim evident în țara în care se fac covoare de coji de semințe la scările blocurilor, ori sub băncile de prin parcuri. Mizerii de oameni nu au cum să nu facă mizerie în jurul lor. Și, să nu uităm, toate aceste mizerii se reflectă în nivelul de inteligență al tinerilor, care după 12 ani de carte pică bacul în proporție de 50%.

Evident, niște tineri proști nu au cum să nu fie răi. Evident că or să jignească în funcție de față, în funcție de greutatea corporală iar în cele ce urmează vom discuta despre cum poți să trăiești fără să fii afectat de aceste răutăți ale celor din jur. Sunt oameni buni în țara asta care ajung mereu bătaia de joc a proștilor și nu cred că e corect. De ce să se închidă în ei niște oameni super din cauza unor analfabeți și a unor tineri fără viitor?

Cum trebuie să gândești astfel încât să nu te afecteze răutățile celor din jur

De fiecare dată când cineva își bate joc de tine, râde de tine, te bârfește, gândește-te la lucrurile care pe tine te motivează. Gândește-te la lucrurile care-ți plac ție să le faci. O să vezi cum încet încet supărarea și tristețea dispare și pur și simplu o să devii nepăsător. Tu știi cine ești, ce faci cu viața ta, ce îți dorești de la viață, nu are rost să te supere vorbele spuse de niște analfabeți ratați.

Reply