Mare atenție de unde cumpărați scaune de birou

În urmă cu vreo lună am cumpărat și eu pentru prima dată un scaun directorial de birou. Am decis că e momentul să renunț la vechiul fotoliu pe care-l trăsesem în fața biroului și am pornit în oraș să cumpăr un scaun special. Pentru că la Severin nu prea există magazine de specialitate din care să poți alege ceva mișto, am fost nevoit să mă orientez către hipermarketuri. Mare greșeală.

Am zis că nu cumpăr de pe net că e mai ok să mă duc prin hipermarketuri și să mă așez pe scaune, să văd cum sunt: confortabile, stabile, etc. Am omis faptul că aceste magazine au în plan să aducă la raft toate chinezăriile de pe urma cărora să poată scoate profit maxim. Am găsit într-un hipermarket căruia nu-i dau numele dar pe care-l blestem și acum, un scaun care mi-a plăcut destul de mult.

l-am cumpărat fără să stau pe gânduri după ce l-am probat acolo în magazin și m-am asigurat că acesta corespunde standardelor mele de calitate și stabilitate. Am ajuns cu el acasă și l-am montat cu chiu cu vai (mi-a luat vreo 2 ore bune ca să montez acest scaun). Dacă am văzut că s-a lăsat atât de greu montat, am zis că mai mult ca sigur e cu ghinion, o să mai am probleme cu el. Și așa a fost.

După ce l-am montat, am observat că brațele laterale scapă din șuruburi. Le-am strâns cât de tare am putut dar nu am ce să le fac. în momentul în care mă las pe spate, simt cum se duce scaunul cu brațele laterale cu tot câțiva centimetri. Pur și simplu locașurile în care se înșurubează șuruburile laterale care țin la olaltă spătarul cu șezutul sunt mai mari decât trebuie.

După ce am luat această mega țeapă, am mai dat și vreo 350 de lei, am zis să cumpăr un scaun directorial de pe net. Am ajuns în magazinul de nișă al celor de la scauneonline.ro de unde chiar am avut ce să comand iar băieții mi-au garantat că nu voi avea problemele întâmpinate cu celebrul deja scaun de hipermarket. Într-adevăr, totul a fost ok cu un scaun pe care l-am comandat de la ei. A costat vreo 400 de lei dar e clar infinit mai bun față de petarda precedentă.

Reply