Utilajele pentru construcții – greu de întreținut în provincie

Să ai o firmă de construcții în provincie poate să fie o adevărată pacoste uneori, în special atunci când se defectează ceva. Provincia din păcate a rămas mult în urma Bucureștiului din punct de vedere industrial și a devenit dificil aici de făcut rost de piese pentru utilaje de constricții.  Cel mai clar exemplu pot să-l confirme cei care dețin excavatoare și au nevoie de colți de cupă. Mă refer la acei dinți atașați pe cupa excavatorului, care se înfig în pământ și fără de care utilajul nu ar putea să sape, fără de care ar fi asemenea unui bătrân știrb care se chinuie să rupă un colț de pită cu gingiile.

De unde poți face rost de piese pentru utilajele de construcții dacă dezvolți un business în provincie?

Cel mai simplu și de fapt, de uneori singura soluție, rămâne internetul. Există magazine online precum rocatil.ro din care puteți cumpăra orice piesă de schimb destinată utilajelor de construcții. Se lucrează foarte rapid și marfa comandată de la ei are un raport calitate-preț destul de bun. Dacă ați mai comandat pe internet înainte ceva, orice, nu cred că veți avea probleme. Comanda pentru piesele de schimb destinate utilajelor de construcții se desfășoară în aceleași condiții.

Din păcate, lucrurile nu par să se îmbunătățească în ceea ce privește prezența în provincie a magazinelor pentru piese de schimb destinate utilajelor și într-un fel e normal să fie așa. Industria nu merge către mai bine, firmele de construcții sunt tot mai puține. Nu mai rentează să deschizi un magazin fizic pentru piese de schimb dacă nu prea mai are cine să-ți calce pragul.

Magazinele online au devenit oarecum o soluție universală pentru aceste domenii dezvoltate în provincie și care merg din rău înspre mai rău. Peste tot pe la TV se raportează creșteri economice, unii spun că România are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană (5.5%) dar din păcate realitatea din teren este cu totul alta. Zeci de mii de firme românești pun lacătul pe poartă anual din cauza faptului că țara merge din rău înspre mai rău, din păcate.

Reply