Ai aparat dentar? Nu trebuie să te ferești. Zâmbește!!!

Trăim într-o societate destul de strâmbă în care anormalul sau în care defectele, prolemele legate de fizic sunt luate mereu în glumă, în râs. Trăim într-o lume în care oamenii încă mai râd de aspectul fizic al unora și altora. În România oamenii se împart între frumoși și urâți. Frumoșii se bucură de popularitate și succes în timp ce urâții sunt ridiculizați și marginalizați. Trăim într-o Românie în care fetele slăbuțe sunt perfecte și foarte curtate în timp ce grasele sunt puse la colț cu o ștampilă mare pe frunte pe care scrie „nimeni nu te vrea”.

Una dintre cele mai mari probleme pe care adolescenții o întâmpină se leagă de acceptarea propriului aspect fizic. Ei niciodată nu sunt mulțumiți de modul în care arată, se consideră urâți și cad pradă prejudecăților și complexelor. Dacă mai adaugi în ecuație și ideea de aparat dentar, cu siguranță pentru ei se preconizează catastrofa, apocalipsa. Nici un adolescent nu va spune că-și dorește un aparat dentar. Poți să încerci tu să-l păcălești oricum, nimeni nu va vrea așa ceva pentru că va știi că va cădea pradă miștourilor și conceptelor pline de prejudecăți.

Din păcate tinerii din ziua de azi nu au o educație primită în cei 7 ani de-acasă benefică, educație care să-i ajute să înțeleagă pe colegii cu probleme fizice, ori pe cei care poartă aparat dentar. Părinții din ziua de azi nu prea știu să își educe copiii întrucât la rândul lor sunt niște mitocani needucați. Dacă ești adolescent/adolescentă și te trezești cu un oribil aparat dentar în gură, nu dispera. E ceva temporar și la final, e spre binele tău. O să ai niște dinți perfect aranjați și va fi rândul tău să râzi de acei proști din cauza cărora tu te fereai să mai zâmbești după ce ți l-ai montat. Mai mult ca sigur ei nu vor avea dinți la fel de frumoși ca ia tăi.

Reply