Bărbaților le place să fie mințiți, altfel nu s-ar îndrăgosti de machiaje

Am început să urăsc mai mult ca orice falsitatea oamenilor și asta implică și mega bășina secolului 21 – machiajul. Poate că nu m-ar deranja atât de mult faptul că femeile se machiază dacă nu ar începe să se laude cu frumusețea lor precum niște cerșetoare de atenție, pe Facebook. Cât de ipocrit și cât de idiot trebuie să fii să pui pe tine 3 tone de machiaj, să te transformi din rățușca cea urâtă în prințesa prințeselor și să te lauzi cu asta pe Facebook? Bine, că pe Facebook nimeni nu știe cum arăți de fapt în realitate, că doar nu ai pune o poză fără machiaj acolo nici bătută cu biciul.

Și de ce toate aceste dudui (80% din fetele de pe Facebook) doresc să fie cât mai atrăgătoare, cât mai perfecte, cât mai frumoase? Pentru că le place să fie admirate și pentru că bărbații le laudă și le pupă-n cur toată ziua pe Facebook. Da, toată lumea le spune că sunt frumusețile secolului fără să se gândească nici măcar 3 secunde că după ce dai machiajul jos de pe acele dudui, nu mai rămâne absolut nimic. De fapt rămâne o ființă atât de slută, încât vrei orice numai să o visezi noaptea nu.

Bărbații sunt niște proști. Le place să fie mințiți, altfel nu s-ar îndrăgosti de machiaje. Oare câți bărbați ar aprecia o fată mai puțin frumoasă dar care nu se dă cu 3 lopeți de machiaj? Oare câți bărbați ar mai aprecia naturalețea unei femei? Prea puțini din păcate. Și partea cea mai proastă este că femeile naturale nu prea primesc complimente, nu prea primesc atenție. Toată atenția bărbaților se îndreaptă către acele mironosițe încrezute care se cred Miss Univers doar pentru că societatea a dus la perfecțiune conceptul de machiaj.

Reply