O scrisoare de dragoste a fost livrată după 72 de ani de la expediere

Allen Cook și fiica Melissa renovau casa din Westfield, New Jersey, când au descoperit o crăpătură în tavan. Ei bine, mai departe urmează o foarte frumoasă poveste de dragoste sub formă de scrisoare.

„Plicul era vechi, îngălbenit. Nu fusese niciodată deschis. În momentul în care ginerele meu a început să o citească, am realizat că este ceva extraordinar. În scrisoare, ea povestea despre copilul pe care urma să-l aibă” spune Allen Cook. Povestea, care ar putea fi oricând un scenariu pentru un film despre dragoste și drumurile ei întortocheate, începe în 1945.

Datată 4 mai 1945, scrisoarea aparține unei femei pe nume Virginia și este adresată soțului ei, Rolf Christoffersen. La acea vreme, el era marinar în marina norvegiană. Pe plic era ștanțat „return to sender” adică „întoarcere la destinatar” și este evident că nu și-a găsit niciodată drumul către Rolf Christoffersen. Fiica lui Allen a folosit internetul pentru a găsi numărul de telefon al cuiva pe nume Rolf Christoffersen și l-a sunat, ajungând la fiul său din Santa Barbara, California.

„Cineva m-a sunat la birou. Mi-au găsit numele pe Google pentru că mă cheamă exact ca pe tata. Melissa m-a întrebat unde am crescut  și i-am spus. Atunci mi-a precizat faptul că are acea scrisoare. Așa am aflat despre ea” spune fiul lui Rolf Christoffersen, în vârstă de 66 de ani.

Tânărul Christoffersen nu era născut în momentul în care mama lui a scris această scrisoare dar spune că aceste cuvinte scrise pe foaie înseamnă foarte mult pentru el. Mama sa care murise în urmă cu 6 ani o scrisese pentru iubitul ei soț.

Rolf Christoffersen, tatăl, trăiește și a primit scrisoarea

Rolf Christoffersen și-a sunat îndată tatăl, care are 96 de ani și care locuiește în California. I-a citit la telefon această scrisoare.

„Am fost foarte surprins după atâția ani. Am fost foarte fericit să aflu de existența acelei scrisori. Încă sunt foarte emoționat” spune Rolf Christoffersen, tatăl.

Scrisoarea găsită într-o crăpătură din tavanul unei case a ajuns în final la destinatar, 72 de ani mai târziu, cu puțin înainte de 8 martie.

Reply