Nivelul de îngâmfare al domnișoarelor din România atinge nivelul critic

De când am lăsat mașina în parcare și am început să merg mai mult pe jos, pe stradă, printre tineri sau bătrâni, am început să-mi fac o părere tot mai tristă despre societatea românească sau cel puțin despre oamenii care locuiesc în micuțul oraș de provincie Drobeta Turnu Severin.

Mi se întâmplă de multe ori să merg pe stradă și să observ că deși trec pe lângă fete, acestea se uită în direcția opusă. Nu există contact vizual între oameni. Aceste fete sunt de multe ori destul de frumoase și din păcate, sunt amorfe. Ai vrea să le zâmbești, să le admiri dar nu prea ai cum.

Nivelul de îngâmfare al tinerelor domnișoare din România atinge cote maxime. Cum să mergi mă așa pe stradă cu nasul pe sus, fără să te uiți la cei din jurul tău? Oare câte multe complimente trebuie să primească o narcisistă pe Facebook astfel încât să-și dorească să se desprindă complet de realitate?

Pe bune, eu la asta mă gândesc. Fetele primesc atât de multe complimente online încât ajung să fie niște mironosițe cu nasul pe sus, niște îngâmfate care nu mai sunt interesate absolut deloc de realitate. Se mulțumesc cu sutele de like-uri l poze și cu zecile de comentarii de tipul „frumoasă”.

E trist să vezi că treci pe stradă și nu se uită nimeni la tine. E trist să vezi că tinerii din ziua de azi se mulțumesc să trăiască într-o lume virtuală și nu mai au nevoie de o privire, de un compliment făcut în realitate, nu pe Facebook. Pe Facebook, toată lumea e frumoasă dar nesinceră.

Voi ce credeți despre fetele pe lângă care treci pe stradă și le vezi cu nasul pe sus, nici măcar nu se uită la tine? Tu nu contezi, ești prea mic pentru asemenea regine, nu?

Reply