Ai avea o problemă dacă iubita ta ar lucra într-un studio de videochat?

Pentru noi, bărbații, jobul ideal pe care l-am vrea pentru iubitele/soțiile noastre ar fi într-un mediu 100% feminin. Evident, suntem geloși în momentul în care observăm că ele sunt înconjurate în proporție covârșitoare de bărbați la locul de muncă și ne simțim oarecum neputincioși. Deși mulți ar spune că gelozia este normală și că ea reprezintă dovada clară a iubirii, de cele mai multe ori este un sentiment prostesc, nefondat, iar dacă este dus la extrem poate chiar să cauzeze instabilitate în relație. Există multe cazuri în care relațiile s-au rupt din cauza geloziei extreme.

Dar dacă ea ar lucra la videochat? Să zicem că ar vrea să se angajeze la un studio videochat (adult/non adult). Ai avea o problemă cu acest job sau ai încuraja-o să facă ce dorește? Ei bine, lucrurile sunt destul de simple. Depinde foarte mult mentalitatea. Bărbații care au o mentalitate învechită vor încerca să-și țină iubitele/soțiile cât mai departe de nou, de occident, de lucrurile oarecum „rușinoase”. Deși în occident videochatul există de zeci de ani, în România recent a pătruns pe piață și s-a lovit evident de mentalitatea înapoiată a unora dintre noi.

Să-ți ții iubita închisă în casă din cauza faptului că o mai văd și alții, nu cred că e dovadă de prea multă inteligență și nici de mentalitate nouă, indiferent că discutăm despre videochat adult sau non adult. Există însă și bărbați care sunt conștienți de faptul că o relație se bazează în primul rând pe încredere reciprocă, apoi pe libertate. Nimeni nu este stăpânul nimănui într-o relație și mulți bărbați trebuie să priceapă chestia asta odată pentru totdeauna. Pe lângă respect, încredere și libertate e nevoie și de inteligență. Dacă ești un bărbat inteligent nu ai cum să îți împiedici iubita să facă videochat. Ești conștient de faptul că e șansa ei să facă un ban serios, e șansa ei să-și îndeplinească visele pentru că, trebuie să recunoaștem, fetele practică videochat pentru că se plătește foarte bine. Și dacă salariile sunt mari, trebuie să știți că există și bonusuri videochat care uneori sunt mai importante ca salariul în sine.

3 motive pentru care nu ar trebui să ai o problemă cu jobul iubitei, oricare ar fi acesta

În primul rând, trebuie să știi că a fost alegerea ei. Indiferent că lucrează la o patiserie sau la studio videochat Piața Muncii, ea a ales să facă treaba asta. Tu ca iubit/soț, dar mai ales tu ca partener în viață trebuie să o susții. Dacă ești un bărbat inteligent și ții la iubita ta poți să înțelegi faptul că ea poate să facă alegeri controversate și când le face, cu atât mai mult are nevoie de sprijin, nu de bețe în roate sau de probleme.

În al doilea rând, trebuie să știi că nu-ți atinge nimeni iubita prin calculator. Videochatul fie adult fie non adult, presupune contact VIZUAL prin intermediul unei camere web, cu persoanele aflate la mii de kilometri distanță. Dacă ești un băiat inteligent, nu ai de ce să fi gelos. Nu-ți fură nimeni iubita de la mii de kilometri. 90% dintre bărbații care interzic iubitelor să practice videochat o fac pentru că nu știu exact ce presupune această activitate.

În al treilea rând, nu trebuie să-ți pese de ce zice lumea. Există o mare parte a societății contemporane care într-adevăr, are o mentalitate învechită și care consideră drept ceva super rușinos videochatul. Bine, cei care fac acest lucru habar nu au despre ce este vorba în realitate dar în fine, asta e mai puțin important. Trebuie să te detașezi de mentalitatea învechită din România și să realizezi că într-o relație nu contează niciodată ce spune lumea.

Așadar, dacă iubita ta vrea să facă videochat, nu ar trebui să ai o problemă cu chestia asta. Este o activitate 100% legală care se poate desfășura într-un studio al celor de la Art Studio de exemplu, unul dintre cele mai vechi studiouri de videochat din țară. Sunt aici de 7 ani și cel puțin în București au reușit să-și facă un studio aproape în fiecare cartier important. Gândește-te și la viitorul ei, are șansa să facă niște bani frumoși iar dacă această activitate este una care îi place și care o atrage, susține-o și înțelege-o. Are nevoie de asta din partea ta.

2 Comments - Add Comment

Reply