3 motive să-ți cumperi acum un hoverboard

Câteva zile ne mai despart de startul oficial, calendaristic al verii și cred că acum e momentul perfect să-ți cumperi un hoverboard. Ce este un hoverboard? Hoverboard-ul reprezintă acel „mijloc de transport” pe baterii cu ajutorul căruia te poți distra grozav pe timp de vară în cazul în care alegi să ieși la o mică plimbare prin oraș. Și chiar dacă pare greu de controlat, e destul de simplu să înveți să-ți ții echilibrul pe un hoverboard. În cazul în care consideri că aceste obiecte nu merită investiția, iată cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să cumperi acum un hoverboard.

3 motive să-ți cumperi acum un hoverboard

  1. Prețurile încă nu sunt de sezon. După cum știm, în momentul în care începe un sezon în România, fie el cel de vară, toate obiectele specifice acelui sezon se scumpesc. Aceste hoverboard-uri sunt specifice verii și le veți putea cumpăra la preț ceva mai mic acum. Dacă nu știți de unde să le cumpărați, găsiți o gamă variată de hoverboard-uri online. Puteți cumpăra și de prin hipermarketuri, însă din câte am observat acelea sunt de foarte proastă calitate.
  2. Reprezintă o distracție pe cinste. Mă duceam pe la pădure vara trecută la alergat și mă miram să văd seară de seară tot mai multe asemenea aparate. Mă întrebam, de ce Dumnezeului cheltuie lumea bani cu ele și într-un final m-am împăcat cu gândul că sunt foarte distractive. Așa cum unora le place să se dea cu trotineta electrică, așa altora le place să se plimbe cu aceste hoverboard-uri.
  3. Sunt simplu de transportat. Spre deosebire de bicicletă sau de trotineta electrică, un hoverboard nu ocupă cine știe ce spațiu nici în casă nici în mașină. Cunosc oameni care poartă un hoverboard după ei mereu, în portbagajul mașinii. Astfel, oriunde au chef de distracție sau de o plimbare ceva mai comodă, sar pe această invenție pe două roți și rezolvă problema. Cred că aceste hoverboard-uri sunt de departe cele mai mici echipamente electrice pe care ne putem deplasa în acest moment.

Reply