De ce consider total nepotrivit să faci copii dacă ai sub 30 de ani

Nu știu voi, însă eu am în jur foarte mulți tineri care nu au 30 de ani dar care s-au pus pe făcut copii. Unul, doi copii, fiecare câți a dorit sau câți a avut neșansa mai bine zis pentru că o mare majoritate a acestor copii sunt făcuți din greșeală. S-au cam dus vremurile în care în România se făcea nuntă apoi copil. Acum este exact invers, se face copilul din greșeala apoi, ca acesta să aibă certificat de naștere de familie, se face și nunta, respectiv cununia civilă. Din punctul meu de vedere, să aduci un copil pe lume până în 30 de ani este o mare prostie și am să vă explic imediat de ce.

De ce consider total nepotrivit să faci copii dacă ai sub 30 de ani

  1. Nu ești copt la minte. Pur și simplu nu realizezi ce înseamnă să ai grijă de un copil. Vedem tot mai mulți copii transportați precum sacii cu cartofi prin mașini, fără scaune speciale, fără centuri, etc. Părinții lor de la volan au 25 de ani maxim. E doar un exemplu. Majoritatea celor care au sub 30 de ani nu sunt în stare să aibă grijă de ei, ce să mai zic de un copil?
  2. Nu ai ce să-i oferi. Nu ai casă, nu ai mașină probabil, nu ai o carieră în spate care să te ajute să oferi celui mic o viață fără lipsuri. E clar că majoritatea copiilor din ziua de azi nu sunt doriți, ajung pe lume doar pentru că părinții lor nu au auzit de prezervativ. Este o realitate dură care din păcate a luat amploare în ultimii 27 de ani. Bine, mai sunt tinerii care au părinți bogați și care nu sunt nevoiți să muncească pentru a-și lua case sau chestii de genul. Și ei mai sunt cei care se pun pe turnat copii de la 20 de ani dar tare mi-e că tot din greșeală o fac și ei.

 

Reply