3 motive să-i dăruiești flori

Din păcate din societatea contemporană a cam dispărut ideea de a dărui flori unei femei. Uneori am impresia că însuși conceptul de gentleman modern caută eschive pentru acest gest nobil. Să fi devenit o rușine gestul acesta de a dărui flori? Să fi devenit fără importanță acest gest de a dărui flori persoanei iubite? Mai ales acum când poți să comanzi o livrare de flori internațional? Ei bine, dacă ai impresia că acest gest este unul depășit, ciudat, fără importanță, iată 3 motive pentru care eu unul consider că un gentleman adevărat o să dăruiască întotdeauna flori persoanei iubite.

3 motive să-i dăruiești flori

  1. Reușești să-i ții romantismul aprins în suflet. Ne plângem de multe ori că a dispărut romantismul din societate. Păi e normal să dispară dacă nu mai este întreținut. Romantismul este asemenea unui foc ce se stinge și arde mocnit dacă din când în când nu mai este pus câte un lemn acolo. Dacă îți dorești o iubită romantică, ai grijă să nu care cumva să uite ce-i romantismul.
  2. Poți să-i dăruiești flori chiar și în străinătate. Există în ziua de azi magazine online precum floria.ro care se ocupă cu livrare flori internațional. Aceste soluții sunt extraordinare din punctul meu de vedere, sunt perfecte din prisma faptului că suntem o societate împărțită între țară și diaspora. Foarte mulți au iubite plecare la muncă în străinătate și astfel le pot surprinde cu un gest frumos. Cum ar fi să îi trimiți iubitei tale din Spania, flori tocmai din România?
  3. Prețurile pentru flori sunt destul de mici. Da, trebuie să recunoaștem că dacă suntem cam strâmtorați și se apropie ziua iubitei noastre, putem să scăpăm ceva mai ieftin cu ajutorul unui buchet de flori. Există florării online care vă pot oferi niște buchete cu adevărat extraordinare care vă vor ajuta să vă faceți iubita mai mult decât fericită. Cred cu tărie că iubitele noastre merită un gest nobil din când în când, mai ales că nu este unul scump.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să-i dăruiești flori iubitei tale. Desigur, lista este una mult mai lungă dar m-am oprit la cele mai importante 3 dintre acestea.

Reply