Trofeul

Pentru mulți bărbați, femeia a devenit doar un trofeu în ziua de azi. Majoritatea doresc și se bat să aibă alături o femeie cât mai frumoasă, cu care să se mândrească asemenea unui mare premiu. Aspectul fizic a ajuns să conteze foarte mult atunci când vine vorba despre întemeierea unei relații și din punctul meu de vedere este un concept destul de greșit. Am ajuns să ne închinăm la cultul frumosului și să venerăm o frumusețe artificială. De ce oare?

Oare de ce bărbații nu mai apreciază în ziua de azi femeile naturale? Păi poate pentru că acestea sunt considerate urâte de această societate meschină și plină de prejudecăți. Bărbații s-au prostit de tot în ultimii 20 de ani și au ajuns să aprecieze mai mult o femeie care-și dă pe față cu 3 kilograme de machiaj în loc să aprecieze acea femeie care nu-și dă cu nimic. Naturalețea nu mai există pur și simplu, locul ei a fost luat de cosmetice și de gândul de imagine frumoasă artificială.

Se spune că bărbatul care vrea să-și facă o iubită frumoasă 100% din timp ar trebui să o ducă la prima întâlnire undeva la piscină, unde machiajul se duce naibii și vezi cu adevărat fața celei pe care o alegi în baza unor poze de pe Facebook. Nu văd nici o șmecherie în avea o iubită frumoasă doar part time, de care să te sperii în momentul în care o vezi seara sau dimineața demachiată. Am ajuns să ne dorim niște trofee doar, niște femei contrafăcute până în ultima lor moleculă…

Bărbații care aleg trofee nu sfârșesc niciodată fericiți pentru că frumusețea este trecătoare sau schimbătoare. Nu ai cum să fii mulțumit în timp de o femeie frumoasă și atât, și frumoasă doar cu ajutorul cosmeticelor. Poate că va veni cândva și acest schimb de mentalitate lipsit de prejudecăți și de marginalizare pe care-l așteptăm cu toții de ani buni.

Reply