De ce bărbaților nu le plac femeile pudice?

Bărbaților nu le plac fetele pudice, rușinoase. De ce? Pentru că acestea nu reușesc să satisfacă toate dorințele sexuale, nu reușesc să spună întotdeauna ce gândesc, nu reușesc să facă întotdeauna lucrurile corect pentru că le este rușine. Ei bine, această rușine uneori poate să fie „vindecată”, alteori nu ai nici cea mai mică șansă să convingi o femeie că lucrurile trebuie spuse cu voce tare.

Chestia asta cu pudicitatea derivă de cele mai multe ori din prea mult bun simț, alteori din prostie. De cele mai multe ori nu veți avea de ce să vă supărați pe o fată că este rușinoasă dacă are mult bun simț dar dacă are multă prostie, se va transforma în genul acela de femeie pe care nu o veți dori.

Eu unul am cunoscut de exemplu femei care spuneau că ele nu pot să pună mâna pe intimitățile unui bărbat, că ele nu pot să facă sex cu lumina aprinsă și aici deja cred că apare o problemă.

Una este să fii pudică și alta este să fii proastă.

Care să fie oare nivelul tău de inteligență ca să spui că nu vrei și nu poți să pui mâna pe un organ genital masculin deși ai aproape 24 de ani? E clar că un bărbat care se va pricopsi pe cap cu o asemenea femeie, nu o să o țină prea mult timp alături.

Pudicitatea sau rușinea într-un cuplu nu trebuie să existe pentru că e nevoie de compatibilitate maximă. Nu ai cum să fii compatibil 100% cu o femeie din moment ce ea nu îți satisface toate poftele sexuale, dacă ea nu comunică cu tine absolut orice și oricând indiferent de subiect.

Reply