Care sunt momentele în care trebuie să duci flori unei femei?

Știu că ideea de a duce flori unei femei în ziua de azi pare ușor învechită, însă sunt de părere că acest concept nu trebuie să dispară niciodată din societate. E clar că dăruim mult mai puține flori în ziua de azi femeilor importante din viețile noastre și unii dintre noi cred că am uitat de-a binelea care sunt momentele în care ar trebui să ne prezentăm la ușa iubitei/soției cu un buchet mare de trandafiri. Vom discuta în cele ce urmează despre momentele în care ar trebui să ducem un buchet de flori femeilor importante din viețile noastre.

Care sunt momentele în care trebuie să duci flori unei femei?

În mod normal nu ar trebui să existe un moment, o dată calendaristică pentru a duce un buchet trandafiri unei femei dar vremurile se schimbă. Asistăm la o perioadă în care sentimentele nu mai sunt expuse prin orice gest, orice cuvânt. Din punctul meu de vedere, bărbații ar trebui să ducă flori femeilor de fiecare dată când doresc să le arate prețuire.

În realitate, avem de-a face cu niște date calendaristice precum zilele de naștere, zilele de nume, 1 și 8 martie, 14 și 24 februarie, ocaziile speciale care mai apar peste an și cam atât. E păcat că florile nu mai înseamnă atât de mult pentru o societate mereu pe fugă, mereu schimbătoare.

De unde poți cumpăra flori extraordinare cu care să faci fericită o femeie

Vă spun sincer că orice femeie, oricât de materialistă ar fi, tot se bucură atunci când primește trandafiri. Astfel, dacă vreți să puneți la cale o surpriză pentru femeile importante din viețile voastre, alegeți un buchet de trandafiri de pe Floria.ro. Aceasta este o florărie online, virtuală, din care puteți cumpăra flori cu adevărat frumoase de care orice femeie se va bucura. Gestul vostru va fi foarte apreciat dacă veți merge pe un buchet trandafiri foarte frumos aranjat. Puteți cumpăra și de la florăriile din oraș dar cel puțin eu nu am văzut aranjamente așa frumoase precum cele de le Floria.ro. În plus, într-o florărie online prețurile sunt mai mici iar florile mai calitative.

Dacă a trecut ceva vreme de când ați dus trandafiri soției sau iubitei, sfatul meu este să încercați acest mic gest. Veți vedea că nu există femeie care să nu se bucure de flori. Știu că în societate există materialism și o tendință de a elimina partea sentimentală din gesturi, dar vă spun că va exista bucurie. Nu trebuie să existe momente bifate în calendar în care să mergeți cu flori către ele, nu trebuie să existe zile speciale. Femeile ar trebui să primească flori în fiecare zi din punctul meu de vedere, ori de fiecare dată când bărbații consideră că a venit momentul să facă o surpriză plăcută.

Reply