Sunt cadourile corporate o soluție bună pentru Paște?

Câteva săptămâni ne mai despart de Învierea Domnului, una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății. Cum de Crăciun există o tradiție foarte frumoasă legată de cadouri, creștinii au avut grijă să o ducă mai departe și de Paște. Așadar, cu ocazia sărbătorilor Pascale, cei care vreți să faceți cadouri frumoase partenerilor business sau angajaților, ați face bine să începeți de acum să căutați și să comandați pentru că timpul este relativ scurt și în curând curierii vor deveni din ce în ce mai aglomerați. Sfatul meu pentru cei care conduc o mică sau mare companie se rezumă la cadouri corporate și cred că există cel puțin 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru ele.

3 motive să dăruiești cadouri corporate angajaților sau  partenerilor tăi

  1. Vei face un gest la care nu se așteaptă prea multă lume. În ultimii ani în România, patronii s-au zgârcit de tot. Puțini sunt cei care-și mai rup de la ei câteva sute de lei pentru a face angajatului o surpriză de sărbători. Ei bine, dacă vei cumpăra cadouri corporate pentru angajații tăi (sau pentru parteneri) din start vei face un gest la care nu multă lume se va aștepta. Vei căpăta respect.
  2. Vei duce un cadou la care nu se așteaptă prea multă lume. Oamenii mai obișnuiesc să-și facă mici daruri cu ocazia Paștelui dar cadourile corporate sunt cu ceva cu totul deosebit. Aceste cadouri business sunt de exemplu niște coșuri cu bunătăți destul de interesante care nu pot fi cumpărate din magazinele obișnuite. Cred că puțini sunt cei care se așteaptă să primească coșuri cadou de la șefi.
  3. Vei reuși să întărești relațiile cu angajații sau partenerii. În momentul în care dăruiești, creezi o legătură strânsă cu cineva. Oamenii uită repede vorbele dar atunci când primesc coșuri cadou de exemplu, lucrurile se schimbă. Acestea sunt capabile să întărească relațiile și să rămână în mintea celor care le primesc drept un cadou destul de special. Sunt de părere că aceste coșuri business sunt perfecte pentru a-ți arăta aprecierea pentru angajații tăi sau pentru partenerii de afaceri.

Reply