Femeia care vorbește frumos – pe cale de dispariție

Nu știu voi, însă eu am observat o chestie destul de tristă în societate, a cam dispărut femeia care vorbește frumos. Bine, nu că bărbații ar fi academicieni, însă fiind interesat în mod expres de femei (nu sunt gay), am luat contact cu foarte multe până acum și din păcate, la concluzia asta am ajuns. Intelectul feminin are o mare problemă la nivel de 2017 și cred că pe măsură ce duduile s-au apropiat tot mai mult de selfie și de Facebook, s-au îndepărtat de intelect și de inteligență.

Păi acum, fie vorba între noi, să pui un selfie pe Facebook prin care să te lauzi singură cu cât de frumoasă ești, eventual să te pupi singură sau să aștepți să vină lauda via like-uri și comentarii, nu necesită mai mult de un neuron. Restul neuronilor din creier se atrofiază pentru că majoritatea narcisistelor nu mai au altă grijă decât să se laude pe Facebook cu frumusețea lor.

Astfel, e destul de dificil să mai găsești în ziua de azi o femeie care să vorbească frumos, sau mai bine zis, care să știe să vorbească… Majoritatea femeilor frumoase au un intelect destul de sumbru, și cred că mulți ca mine sunt de acord cu această afirmație.

Am cunoscut recent o femeie care vorbește foarte frumos, face parte din staff-ul de PR al unei companii și am fost oarecum surprins. Pentru că eram obișnuit cu femei care nu-s în stare să lege două vorbe, am rămas așa cu o impresie generală foarte proastă asupra societății feminine din România. În momentul în care te minunezi cât de frumos poate să vorbească o femeie, îți dai seama cât de scăzut trebuie să fie nivelul de inteligență pentru majoritatea celorlalte femei.

 

Reply