7 lucruri de care trebuie să fii sigur înainte s-o ceri de nevastă

E clar că în viața fiecărui bărbat vine acel moment în care trebuie să ceară de nevastă pe femeia visurilor lui. Unii reușesc să treacă acest prag mai devreme, alții mai târziu și-l numesc prag pentru că viața de după căsnicie este considerată de mulți dintre noi momentul cheie în care începe adevărata maturitate. Ei bine, știu că mulți dintre voi sunteți în dubii, nu prea știți când și dacă este momentul potrivit pentru a oferi inelul de logodnă așa că în cele ce urmează vom stabili împreună cele 7 indicii elementare care te vor ajuta să te lămurești în această privință.

7 lucruri de care trebuie să fii sigur înainte s-o ceri de nevastă

  1. Fii sigur că ești îndrăgostit de ea. Știu că sună ciudat dar mulți bărbați nu realizează care este diferența între atracție și iubire. Dacă ți-o dorești numai în pat, aia nu prea e iubire.
  2. Fii sigur că știi ce-i căsnicia. Trebuie să știi la ce te înhami. Dacă o ceri de nevastă trebuie să fii conștient de faptul că o vei avea drept nevastă pentru tot restul vieții. E ceva pentru totdeauna.
  3. Fii sigur că o respecți. Dacă ești genul de bărbat care calcă strâmb cu care are tentația să înșele, poate ar trebui să mai aștepți chiar dacă te gândești să te schimbi. Oamenii se schimbă dar în timp.
  4. Fii sigur că poți să împarți. Cu toate că locuiți deja împreună de ceva vreme, trebuie să fii sigur că vei putea să împarți cu ea orice pentru totdeauna. Unii au o problemă de intimitate în căsnicie.
  5. Fii sigur că aveți unde să stați. Nu recomand sub nici o formă traiul în casa socrilor. Sunt motiv de zâzanie și de divorț. Vorbesc foarte serios, ori stați în chirie ori faceți Prima Casă.
  6. Fii sigur că poți renunța la vicii. Nici o femeie nu te va accepta pe termen mediu și lung dacă ești un om plin de vicii. Încearcă să te lași de tutun și de alcool, altfel căsnicia nu va avea succes.
  7. Fii sigur că poți să lași de la tine. În momentul în care ai o viață de familie, tu ca bărbat vei fi nevoit să lași de la tine, altfel o veți cine într-o continuă ceartă. Dacă ai un comportament mai temperamental nu vor fi probleme dacă ești vulcanic, încearcă să te schimbi înainte de a face acest pas foarte important în viețile amândurora.

Așadar, acestea sunt cele 7 indicii care te vor ajuta să știi dacă și când oferi inelul de logodnă. Nu trebuie să te grăbești, nu trebuie să încerci să forțezi lucrurile dacă nu este cazul. Gândește-te că de această decizie va depinde viitorul tău așa că trebuie să fii foarte sigur de ceea ce faci. Nunta este evenimentul cel mai important din viața unui bărbat așa că asigură-te că te înscrii pe lista fericirii, nu pe cea a dezamăgirii.

Reply