Ce faci dacă te îndrăgostești și ea nu te bagă în seamă?

Cred că se întâmplă destul de des în România să te îndrăgostești de o fată iar ea să nu te bage în seamă. Nu te speria, este ceva foarte normal și firesc și o să îți explic și de ce.

De când cu Facebook, cu posibilitatea de a primi validare pentru frumusețe prin intermediul like-urilor și comentariilor, majoritatea fetelor au căpătat așa, o îngâmfare aparte și o stimă de sine ieșită din comun.

În momentul în care o fată primește 200 de like-uri la o poză și 40 de comentarii lipsite de inteligență precum „frumoasă” (da, nici măcar cu F mare), începe să se creadă ceva Miss Univers și nu o să mai bage în seamă pe oricine.

Pentru că majoritatea fetelor din ziua de azi pun foarte mult accent pe ambalaj (altfel nu ar fi ahtiate după fenomenul selfie), se întâmplă foarte des ca acestea să împartă lumea băieților între frumoși și urâți.

Ei bine, dacă ea te va încadra la urâți, nu ai ce să faci. Degeaba ești tu îndrăgostit de ea, degeaba ești tu dispus să-i aduci și luna de pe cer. Nu vei putea să faci mare brânză, pur și simplu fata cu pricina o să râdă de tine și o să te batjocorească, spunându-ți „Păi ce, nu te uiți la tine cum arăți? Cum să ies eu cu unul ca tine”… Cam așa vei fi tratat că deh, doar nu ieși cu sufletul de mână pe stradă. Există și foarte multe fete care aleg iubiții în funcție și de ce cred prietenele lor, că doar nu o să se înjosească frumoasele cu un urât, nu?

Dacă te îndrăgostești și observi că ea nu te bagă în seamă, mergi mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nici să nu-i spui ce simți. E clar că nu merită să știe… Las-o în lumea ei cu frumoșii ei, care o vor înșela sau o vor bate de fiecare dată când vor avea ocazia.

Reply