Articol pentru urâți

Am mai scris noi despre urâți în trecut, am ajuns atunci la concluzia că dacă ești urât, în România, țara prejudecăților, nu ai nici o șansă să-ți găsești o iubită de oricare, nu neapărat frumoasă. Țara asta e bolnavă din multe puncte de vedere, inclusiv din punct de vedere al mentalității femeilor.

S-a întâmplat de multe ori să întâlnesc femei foarte urâte, foarte grase (știu că e urât să zic asta, într-o lume normală nu ar trebui să existe oameni urâți sau frumoși) cu fel de fel de bășini în cap, închipuite, îngâmfate, cu figuri de Miss Univers care au făcut mofturi la băieți și care la rândul lor au început să catalogheze pe aceștia drept frumoși sau urâți.

Voi vă dați seama în ce țară trăim dacă Muma Pădurii face figuri de-astea? Și din păcate, sunt foarte multe Mume ale Pădurii în România.

Trebuie să spunem lucrurilor pe nume pe un înțeles contextual situației. Dacă în țara asta pentru toată lumea contează ambalajul, vom discuta și noi despre ambalaje.

Apoi fraților, când vedeți o urâtă de-asta grasă, cu bășini de femeie fatală în cap, nu ezitați să-i aduceți aminte că nu prea e în măsură să facă figuri la băieți, nu prea este în măsură să catalogheze drept urât pe cineva. Suntem o nație de oameni foarte ipocriți și foarte limitați din punct de vedere intelectual. Aș vrea să văd și eu că se schimbă ceva în mentalitatea colectivă dar din păcate, lucrurile se strică tot mai tare.

Tinerii în loc să evolueze, involuează și se întorc tot mai mult la stadiul de primate, pentru care contează doar aspectul fizic. Întreg globul migrează către intelect, doar noi către ambalaj… Nu-i așa că nu mai avem nici o șansă? Am mai zis eu, doamne ferește să fii urât în România, că nici grasele nu se uită la tine.

Reply