6 motive să cumperi anvelope de pe internet

Anvelopele sunt mai mult decât importante pentru mașina noastră. Ele reprezintă punctul de legătură dintre noi și aderență și de ele depinde siguranța, integritatea autoturismului nostru.

Din păcate, în România nu prea se cumpără anvelope pentru mașini întrucât oamenii nu sunt obișnuiți să întrețină autoturismele, se întâmplă deseori să vedem chiar mașini de zeci de mii de euro cu cauciucuri foarte consumate dar acesta este un subiect pe care-l vom aborda data viitoare.

Astăzi ne vom adresa iubitorilor de mașini cărora le place să le întrețină iar această întreținere costă și-n anvelope bune, pe care ar fi indicat să le cumpărăm de pe internet dintr-un magazin online de genul www.anvelomag.ro. De fapt, există cel puțin 6 motive să cumperi asemenea consumabile online, de pe internet, dintr-un mediu virtual de avantajele căruia vă veți lămuri imediat.

6 motive să cumperi anvelope de pe internet

  1. Scapi de tentația de a cumpăra cauciucuri second hand. Acestea sunt mult mai ieftine (uneori mai puțin de jumătate din prețul unei anvelope noi) și pot reprezenta o scăpate pentru șoferii mai strâmtorați. Această scăpare este una tipic românească și nerecomandată.
  2. Prețurile sunt mai mici pe internet în magazinele online. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să văd niște prețuri destul de mari prin hipermarketurile din România chiar și pentru anvelopele de dimensiuni mici precum cele R13 sau chiar R14. Pe internet sunt cu 30-40% mai ieftine.
  3. Ai la dispoziție foarte multe modele dintre care să alegi. Cei care și-au cumpărat cauciucuri noi au observat probabil că în oraș, oriunde te-ai duce, ai două, trei modele maxim, uneori ale aceleiași mărci. Problema este că dacă vrei calitate, trebuie să ai parte de diversitate. Nu o să prea găsești prin oraș de exemplu anvelope runflat, care sunt funcționale chiar și când faci pană.
  4. Scapi de problema transportului până acasă și de montaj. Există foarte multe magazine online care-ți vor trimite cauciucurile la ușă în 24/48 de ore și care-ți vor asigura și montarea acestor anvelope în mod gratuit la una dintre vulcanizările cu care aceste magazine au contracte. Există magazine care vor trimite cauciucurile direct la vulcanizare, nu vor mai ajunge pe mâna ta deloc.
  5. Scapi de problema angajaților fără chef de muncă. Nu știu câți dintre voi ați fost vreodată să cumpărați anvelope dintr-un centru comercial, dar e aproape imposibil să faci rost de un angajat acolo care să-ți aducă din spate niște anvelope dacă la raft nu mai sunt disponibile. Dacă găsești acești angajați, o să fii nevoit să stai după ei până își aduc aminte de tine.
  6. Elimini posibilitatea de a cumpăra niște anvelope greșite. Dacă nu te pricepi, poți să te duci în oraș să cumperi niște anvelope care să nu se potrivească pe jantele tale. Dacă se întâmplă, o să fii nevoit să ne întorci să le schimbi și va fi o întreagă bătaie de cap. Online însă, magazinele au oameni care se vor asigura de faptul că la tine ajung exact anvelopele de care ai nevoie.

 

Reply