WOW, ce de gospodine stau la coadă la KFC în weekend

Mă uitam aseară, sâmbătă, cum stăteau la coadă la KFC niște femei care mai de care mai machiate, mai aranjate, mai împopoțonate, mai tinere sau mai mature. Oare sunt singurul căruia i se pare că lumea s-a schimbat și nu în direcția bună? Unde sunt cinele în familie pregătite cu multă pasiune de mame și de iubite? S-a mutat pasiunea gospodinelor pentru bucătăreală la KFC se pare, e mult mai simplu să oferi o cină minunată întregii familii cu doar 5 minute de stat la coadă, nu cu muncă.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, nu am nimic cu cei de la KFC, este doar cel mai popular fast-food din Drobeta Turnu Severin, amplasat în incinta Severin Shopping Center, lângă hipermarketul Carrefour. Era doar un exemplu prin care-mi exprimam oarecum îngrijorarea pentru modul în care a evoluat societatea. E clar, gospodinele nu mai există, puține sunt femeile care mai stau să facă curat în casă sau chestii de genul. Și când vine vorba de mâncare, se mănâncă prin oraș se pare.

E ridicol, din păcate. Cred că femeile trebuie să fie altfel, trebuie să fie în primul rând econome, să se gândească la prosperitatea casei. Păi când te duci tu la fast food, cu bărbat și copil după tine, și lași acolo 100 de lei, mai tragi tu cu casa? E drept, în ziua de azi fiecare se descurcă cum poate. Și eu mă întreb de multe ori de unde are lumea atâția bani de spart prin Mall-ul din Drobeta Turnu Severin dar asta e o altă poveste pe care o vom discuta altă dată. Până atunci, suntem blocați cu povestea aceasta a gospodinelor care s-au obișnuit să mănânce la restaurant…

Voi? Cum luați masa de obicei în weekend? În familie acasă sau în familie în oraș?

Reply