Cum îți dau seama că o fată este nesimțită, înainte să o abordezi?

E destul de dificil să îți dai seama despre caracterul unei persoane înainte să discuți cu ea măcar 5 minute, dar nu imposibil. Poți să-ți dai seama dacă are sau nu rost să pierzi vremea încercând să cunoști pe cineva doar analizând un pic aspectul fizic și comportamentul. Cu toții urâm fetele nesimțite și sunt sigur că un gentleman nu va accepta niciodată alături o asemenea ființă, chiar dacă arată foarte bine. Până la urmă, nu aspectul fizic este totul, mai contează pentru unii și caracterul.

Cum îți dau seama că o fată este nesimțită, înainte să o abordezi?

  1. Fii atent la cum se îmbracă. Dacă i se văd sânii prin haine, dacă are pe ea niște pantaloni din care iese fundul, dacă are tendințe de-astea de a atrage atenția asupra modului în care arată, ar fi o idee bună să stai departe. Narcisistele și femeile ușuratice sunt cu siguranță nesimțite.
  2. Fii atent la gesturi. Trebuie să te uiți un pic la cum se comportă fata respectivă. Dacă are obiceiul să țipe la cei din jur, dacă are obiceiul să scuipe pe jos, dacă are obiceiul să mănânce semințe și să arunce cojile pe stradă, dacă are un cățel după ea pe care-l lasă să-și facă nevoile în mijlocul trotuarului și nu curăță după el, e clar că ai de-a face cu o fată foarte nesimțită.
  3. Ascult-o cum vorbește. Dacă are obiceiul să râdă ca proasta-n bâlci la glume porcoase, dacă are un vocabular foarte vulgar și înjură ca o țigancă la ușa cortului, stai cât mai departe de ea. E o nesimțită. O doamnă nu o să râdă niciodată cu gura până la urechi atunci când o să audă o glumă porcoasă, nu o să înjure ca pe maidan… Mare atenție la aceste aspecte.

Reply