Cel mai frumos mărțișor este un gând sincer, expus inteligent

Pentru că se apropie 1 martie, dată la care toți băieții trebuie să iasă la înaintare cu fel de fel de mărțișoare pentru iubitele lor, care mai de care mai frumoase și mai unice, am zis să fac un articol în care voi discuta un pic despre cum trebuie să fie un mărțișor în ziua de azi ca să impresioneze. Va fi destul de greu să găsești prin rafturile magazinelor sau prin rafturile înșirate la fiecare colț de stradă un mărțișor care să fie un pic diferit, care să fie de calitate, care să poată impresiona sau să creeze mărar acel efect WOW. Cred că singura soluție pentru a putea surprinde pe cineva de 1 martie rămâne o felicitare, de mici dimensiuni, prin intermediul căreia transmiți un gând frumos.

Cred că o să fii cel mai câștigat dacă comanzi de pe net o felicitare de genul celei de mai sus, ori dacă pleci la colindat prin magazine în speranța că vei găsi una asemănătoare pe care să-ți spui gândurile frumoase pentru iubita, soția sau mama ta. Aceste felicitări diferă foarte mult ca și aspect față de mărțișoarele cu care sunt obișnuite majoritatea fetelor. Îmi aduc aminte de exemplu de la sora mea, când venea 1 martie primea o plasă de mărțișoare. Când ajungea cu ele acasă pur și simplu le arunca pentru că nu avea unde să le pună, nu avea ce să facă cu ele, toate erau la fel și așa mai departe.

Dacă vei cumpăra o felicitare pe care vei scrie tu câteva rânduri, eventual căreia să-i atașezi un șnur roșu-alb, sunt sigur că nici o fată nu va arunca la gunoi așa ceva. Din contră, vei reuși să surprinzi într-un mod cu totul inedit și să faci cu adevărat primăvară în sufletul cuiva drag.

Reply