Să călătorim în jurul lumii cu sau fără iubită după noi? Avantaje și dezavantaje.

Vrei să pleci un pic în jurul lumii atunci când ai un concediu ceva mai generos dar din păcate te confrunți cu genul acela de iubită foarte lipicioasă care are obiceiul să te sufoce complet cu dragostea ei și care nu vrea să stea departe de tine nici măcar o zi? Ei bine, aici vei avea o decizie foarte grea de luat pentru că există avantaje și dezavantaje indiferent ce alegi.

Dacă pleci cu iubita în jurul lumii, veți petrece împreună momente unice pe care cu siguranță nu le veți uita niciodată. Cuplurile care călătoresc sunt mult mai unite, s-a demonstrat asta științific. Din păcate, dacă vrei să călătorești cu ea vei fi nevoit să scoți din buzunar mult mai mulți bani decât dacă ai călători de unul singur și nu te vei putea bucura de compania nici unei domnișoare asiatice sau latino, depinde în ce parte a lumii îți faci concediul.

Dacă o să pleci fără iubită, de asemenea, trebuie să iei în calcul faptul că aceasta s-a putea supăra urât de tot pe tine. Poate faci parte dintre băftoșii care primesc concediul în acea perioadă a anului în care ea nu are liber și scapi, dar dacă cumva ai liber când are și ea dar alegi să o lași acasă, sunt șanse mari să iasă urât de tot. O să fie totul mai ieftin dar nu știu dacă-ți convine o iubită supărată.

Sfatul meu este să vă luați întotdeauna iubitele cu voi dacă aveți posibilitatea, nu contează cât sunt de sufocante. Important este să fiți fericiți ÎMPREUNĂ și să încercați pe cât posibil să vă explicați unul altuia ce vă enervează reciproc.

Reply