E mișto să ai o iubită tech?

Cea mai mare majoritate a fetelor din ziua de azi au o singură preocupare: să arate cât mai bine, aproape de perfecțiune dacă se poate. Rar de tot întâlnești o fată cu care să poți discuta de exemplu despre specificațiile unui smartphone, despre un televizor și despre funcțiile avansate ale acestuia sau chiar despre calculatoare. E clar că domeniul tech nu este unul prea interesant pentru tinerele domnișoare, care în afară de Facebook și YouTube nu știu probabil să facă nimic altceva pe calculator, laptop, telefon mobil sau tabletă.

Ei bine, dacă cumva ai alături o iubită care iubește tehnologia, care se pricepe la telefoane și la tot ce ține de lumea Android sau iOS, ține-o bine, leag-o de piciorul patului ca să nu fugă, până venim noi repede să o studiem un pic. Este ceva poate unic în lume, o asemenea descoperire trebuie să fie înregistrată peste tot, chiar și-n cartea recordurilor. Mi-a venit ideea aceasta de articol după ce am promovat vreo lună pe Facebook site-ul androidblogger.eu, un blog destinat lumii Android cupă cum îl trădează și numele. Ei bine, din aproape 2500 de like-uri adunate într-o lună, doar 3 sau 4 au fost venite din partea fetelor sau femeilor. Nici măcar 0.01% din totalul celor 2500 de fani Android.

Așadar, e super mișto să ai o iubită tech, care adoră tehnologia așa că dacă te-ai pricopsit cu una, ține de ea ca de ochii din cap pentru că de pițipoance care stau toată ziua să butoneze pe Facebook faci rost la orice oră, e plină lumea de ele. În schimb, o fată cu care ai ce discuta în afară de Facebook înseamnă cu totul altceva, este alt nivel.

Reply