5 motive să-i dăruiești o geantă în loc de mărțișor

Se apropie luna martie cu pași repezi și sunt sigur că mulți dintre voi vă faceți deja griji în legătură cu mărțișoarele pe care veți fi nevoiți să le dăruiți iubitelor sau nevestelor voastre.

Da, bărbații își fac griji de 1 și 8 martie pentru că, din păcate, nu prea mai găsești mărțișoare de calitate sau oarecum deosebite pe rafturile magazinelor, ori pe la tarabele înșirate pe la fiecare colț de stradă. Tu vrei să dăruiești ceva unic , ceva special și din păcate nu prea ai de unde alege.

Acesta este motivul principal pentru care cred că ar trebui să cauți un mărțișor ceva mai special, sub formă de genți damă. Și când spun asta nu mă refer la faptul că trebuie să cauți un mărțișor în formă de geantă ci la faptul că trebuie să dăruiești o geantă normală în loc de mărțișor. Femeile adoră accesoriile, în special gențile așa că vei reuși să o faci fericită pe iubita ta la început de primăvară. Dacă nu știi cum să o alegi, ai aici niște sfaturi practice destul de interesante și de simple.

Să vedem așadar care sunt cele 5 motive principale pentru care ar trebui să-i dăruiești iubitei sau soției tale o geantă de 1 sau 8 martie, sau de ce nu, și de 1 și de 8 martie.

5 motive să-i dăruiești o geantă în loc de mărțișor

  1. O faci mult mai fericită. Acum, știu că gestul contează dar dacă vrei să-i faci o bucurie, cumpără-i ceva ce știi că-i place cu adevărat și după cum spuneam mai sus, femeile adoră gențile.
  2. Geanta este utilă. Am spus de multe ori faptul că atunci când dăruiești ceva, trebuie să fie un obiect care să îmbunătățească măcar un pic calitatea vieții. E ok și cu simbolul dar dacă obiectul dăruit este și util, parcă toată lumea este mai mulțumită.
  3. Gențile sunt ieftine. Nu-ți imagina că va trebui să-i dăruiești o geantă de 3000 de euro. Nu, găsești genți damă chiar și la 20 de lei dacă știi unde să cauți.
  4. Ai de unde să alegi. Dacă o să cauți genți damă online și o să ajungi pe kalapod.ro, o să observi faptul că există foarte multă diversitate. Chiar ai de unde să alegi. Va fi foarte simplu pentru tine să alegi acest „mărțișor”. Cred că ai sta mult mai mult pe la tarabele din oraș încercând să găsești ceva mai deosebit care să iasă în evidență. Mărțișorul iubitului nu se aruncă și trebuie să fie special.
  5. Economisești timp. După cum spuneam mai, sus, dacă o să optezi să cumperi genți damă online o să observi că în loc să pierzi ore bune în fața tarabelor pline cu mărțișoare multe și de slabă calitate, mai bine cumperi de pe internet. Îți vine fain frumos geanta acasă fără să fii tu nevoit să mai pierzi vremea. Tot ce vei fi nevoit să faci va fi să o ambalezi frumos și să o dăruiești.

În speranța că te-am convins să treci la nivelul următor și să alegi să dăruiești o geantă damă, nu mai pierde vremea, că 1 martie deja bate în poartă…

Reply