De unde NU trebuie să iei bani împrumut atunci când ai nevoie de maxim 2000 de lei

Se întâmplă deseori să rămânem fără bani de la o luna la alta, să avem nevoie de bani pentru o cheltuială neprevăzută care ne depășește din punct de vedere financiar pentru că, asta e, trăim în România și asta ne ocupă tot timpul (cum bine zicea un tip pe la televizor).

Întrebarea mea este de unde poți face rost de acești bani simplu, fără bătăi de cap? Ei bine, ca să răspundem la această întrebare, vom fi nevoiți să povestim un pic de unde NU trebuie să încerci să faci rost, dacă este o sumă cuprinsă între să zicem 200 și 2000 de lei.

De unde NU trebuie să iei bani împrumut atunci când ai nevoie de maxim 2000 de lei

  1. De la bănci. Atunci când ai nevoie de un împrumut rapid, banca este ultimul loc de pe planetă în care-l vei putea obține. Acolo trebuie să faci un dosar, să aștepți o aprobare, să duci un teanc de acte și așa mai departe. Stați departe de bănci, altfel veți ajunge la concluzia că e pierdere de timp.
  2. De la prieteni. Se spune că dacă vrei să te cerți cu cineva, trebuie să-i ceri bani cu împrumut apoi să nu-i mai dai înapoi. Din acest principiu, mulți prieteni de-ai voștri vă vor refuza categoric. Unii au dar nu vor să dea, alții poate chiar nu au și nu or să vă poată ajuta.
  3. De la vecini. Dacă vrei să fii bârfit de un cartier întreg din pricina faptului că ai cerut sau că ai luat bani de la cineva ca să plătești întreținerea pe iarnă, ia legătura cu vecinii. Nu ai ce să cauți să iei de la vecini absolut nimic, mai ales dacă trăiești în România.
  4. De la cămătari. Câți nu au luat bani de la cămătari și s-au trezit apoi că nu mai pot achita sumele, din pricina faptului că acei oameni fără milă și fără suflet tot puneau la dobândă? Ultimul loc din lume din care ar trebui să iei bani este cămătarul.
  5. De la amanet. Amanetul este o soluție destul de proastă pentru că dacă nu vei da banii înapoi la timp, vei plăti niște comisioane foarte mari și nu știu dacă ți le vei putea permite. Riști să pierzi lănțișoare cu multă însemnătate sentimentală.

De unde poți să iei bani împrumut atunci când ai nevoie de maxim 2000 de lei

Dacă de la cele 5 entități mai sus descrise NU trebuie niciodată să iei bani cu împrumut, recomandarea este un credit nevoi personale la o instituție non bancară precum Extra SIMPLU. Ai acces la credite de maxim 2000 de lei pe care le poți achita în 75 de zile, iar ca acte principale nu vei avea nevoie decât de o copie după buletin și de un extras de cont. Totul se desfășoară rapid și fără bătăi de cap, fără să îți complici viața cu prieteni, vecini, etc.

Reply