Ce te faci dacă-i plac mașinile?

Toată lumea știe faptul că femeile nu sunt atât de pricepute precum bărbații atunci când vine vorba despre condus. Autoturismele, în special parcările dau unor șoferițe mari bătăi de cap și spunem chestia asta fără să fim oarecum misogini. Este un adevăr: femeile nu le au cu volanul așa de bine cum le au bărbații și am mai explicat în trecut de ce se întâmplă chestia asta.

Femeile de mici sunt obișnuite să se joace cu păpușile, băieții cu mașinile. Astfel, băieții deprind o pasiune pentru mașini încă de mici, lucru ce-i ajută să prindă mult mai repede și mult mai bine orele de conducere. Așa e când înveți ceva care te pasionează. Așa că nu e vorba despre misoginism aici. Pur și simplu sunt pe lumea asta lucruri pe care bărbații le prind mai bine și femeile nu și invers. De exemplu, bărbații sunt varză la crescut copii, spre deosebire de femei. Un bărbat nu știe ce să facă cu un copil dacă i-l lași pe cap mai mult de 2 ceasuri.

Dar ce te faci dacă nimerești o iubită căreia îi plac mașinile? Care vrea să-și cumpere BMW sau ceva nebunie de-asta? Ei bine, e cu dus și întors. E posibil ca acea femeie pasionată de mașini să fie o șoferiță destul de bună, caz în care nu o să transpiri prea mult de fiecare dată când o să o vezi la volan. Dacă în schimb e genul de femeie care nu știe în ce direcție să ia de volan atunci când parchează cu spatele dacă trebuie să meargă în stânga, atunci ai o problemă. Ține-o cât mai departe de BMW și de nebuniile astea dacă o iubești cu adevărat.

Reply