Cât și când trebuie să fii îndrăzneț?

Am auzit ieri când veneam înspre casă o discuție între două domnișoare destul de interesantă. Nu am să redau dialogul însă am să vă spun că era vorba despre faptul că una dintre ele fusese la prima întâlnire cu un tip cu o seară înainte, întâlnire în cadrul căreia acesta a luat-o de fund. Fata era oarecum încântată de acest gest, nu știu de ce dar vom discuta în cele ce urmează despre acest tip de gest, care după părerea mea este făcut doar de un labagiu notoriu ce nu a văzut femeie în viața lui, este lipsit de bun simț și mai ales de educația dată de părinți în cei 7 ani de-acasă.

Din punctul meu de vedere, femeia nu este un cobai, nu este un experiment pe care tu, bărbat trebuie neapărat să-l testezi. De fapt, dacă mă întrebați după mine, relațiile moderne nu ar trebui să se bazeze pe aspectul fizic, pe fund, sâni, mușchi, față, etc. Cu toate acestea, iată că aceste cupluri moderne reușesc să „se ia” doar pe baza modului în care arată.

Cred că în ziua de azi totul se rezumă la sex, băieții, de la cele mai fragede vârste au în plan futaiuri și atât. Nu mai au de gând să se îndrăgostească sau să aibă răbdare să cunoască o fată. Nu, ei se apucă să tragă de sâni și cururi de la prima întâlnire, așteptând probabil mulți dintre ei chiar o partidă de sex. Gata, ne-am cunoscut de-o oră, așa că poate să înceapă futaiul, nu?

E o nebunie ce se petrece cu tinerii din ziua de azi. Nu mai există sentimente și nici respect. Nu mai contează sufletul sau personalitatea. Majoritatea băieților fac aceste gesturi nesimțite pentru că nu vor să piardă vremea cu ceva fete pudice care să nu le dea sex în viitorul foarte apropiat. Dacă fetei nu-i convine că-i pipăită din prima, este abandonată și căutată oarecum alta mai curvă.

Reply