Când ai scris ultima dată o declarație de dragoste?

Când ai scris ultima dată o declarație de dragoste? Când ai petrecut ultima dată câteva ceasuri bune cu pixul în mână, la spatele unui caiet, gândindu-te la o frumoasă declarație de dragoste pe care să i-o dai ei, așa scrisă? Sunt sigur că majoritatea dintre voi nu ați făcut niciodată asta. De ce nu ați făcut-o? Pentru că nu ați avut curaj. V-ați mulțumit să scrieți de aveți de spus într-un SMS sau pe Facebook Messenger. Stresul că va citi de față cu voi acea declarație e mult prea mare pentru mulți dintre voi.

Din punctul meu de vedere, o femeie care primește o declarație de dragoste scrisă și o citește acolo, pe loc, de față cu cel care o aduce, va fi mai mult decât surprinsă. Majoritatea bărbaților din ziua de azi nu au priceput un lucru destul de important: dacă vor să impresioneze trebuie să o facă într-un mod aparte, trebuie să stea departe de metodele folosite de majoritate. Femeile din ziua de azi sunt luat cu asalt cu sute/mii de like-uri la poze + comentarii cu complimente de genul „ești frumoasă” la fiecare dintre aceste fotografii urcate pe Facebook. Dacă vrei să ai o șansă trebuie în primul rând să îndrăznești mai mult ca ceilalți. Trebuie să demonstrezi că ești demn de ea, că ești curajos și că nu îți este frică de critică.

Așadar, dacă ai de gând să încerci să cucerești o femeie, trebuie să ai grijă la acest aspect crucial: modul în care îți mărturisești sentimentele pentru ea. Trebuie să fie ceva foarte special, ceva ce nimeni nu a mai îndrăznit să facă pentru ea până acum. Dacă vei reuși să o surprinzi, vei avea succesul garantat de partea ta. Dar trebuie să încerci ceva special…

Reply