Ai un salon de manichiură? Iată cum alegi furnizorul perfect pentru consumabile

Să ai un mic business în România din care să trăiești decent și prin intermediul căruia să reușești să oferi servicii de calitate, poate să pară pentru mulți misiune imposibilă.

Știm cu toții faptul că în țara asta, cei care fac bani au niște business-uri slab calitative iar cei care bat pasul pe loc sunt cei care încearcă întotdeauna să-și mulțumească clienții.

Cel mai des vezi chestia asta prin saloanele de înfrumusețare, la capitolul manichiură. Unghiile cu gel au devenit din ce în ce mai populare în ultimii 10 ani dar din păcate, nu toate saloanele sunt capabile să ofere calitate, deși cer la fel de mulți bani ca și cei care investesc în consumabile de calitate.

Aceste consumabile de calitate, specifice saloanelor de manichiură, sunt aceste geluri uv, care se aplică pe unghii și care se usucă/întăresc cu ajutorul luminii ultraviolete.

Aici se face de cele mai multe ori rabatul la calitate iar în cele ce urmează vom vedea de unde poți să faci rost de asemenea consumabile, capabile să îți ofere un raport calitate-preț excelent.

Cum alegi furnizorul perfect pentru consumabilele unui salon de manichiură

În primul rând, trebuie să te interesezi cine vinde consumabile și cosmetice de calitate măcar medie. Nu zice nimeni că trebuie să ai cel mai calitativ salon din oraș (deși, dacă ai ambiție, așa ar trebui să vrei), dar trebuie să fii un pic peste medie dacă dorești ca lumea să revină la tine.

Astfel, de exemplu, o să găsești geluri uv ieftine doar la buymag.ro, geluri care însă sunt de o calitate peste medie. Găsești acolo și de 15 ml și de 30 ml, chiar și de 5 ml dacă ești la început și nu ai un volum de cliente atât de mare. Important este să fie de calitate peste medie.

gel UV ieftin de pe buymag.ro

Ar fi ideal dacă v-ați îndrepta atenția către aceste magazine online în primă instanță, întrucât sunt singurele capabile să ofere niște marfă de calitate la prețuri mult mai mici față de furnizorii clasici.

Eu știu că e uneori comod să lucrezi cu ceva furnizori locali pentru produse cosmetice-consumabile, ca de exemplu geluri uv, dar în momentul în care o să vedeți că există o diferență foarte mare între cele două lumi, furnizori și internet, o să luați atitudine și o să vă orientați exclusiv către magazinele online. E ceva normal să se întâmple așa, online-ul a fost întotdeauna mai ieftin și mai diversificat.

Apropo de diversificat, diversitatea trebuie să fie și ea un atribut al magazinului din care cumpărați consumabile pentru salonul dumneavoastră. Cu cât o să existe mai multă diversitate, cu atât o să existe mai multă flexibilitate pentru tine și te invit să vizitezi magazinul online buymag.ro să vezi cu ochii tăi ce înseamnă cu adevărat un magazin din care poți să cumperi absolut tot pentru mica ta afacere. Genul acesta de magazine lipsesc mai mult decât evident din orașele noastre iar la distribuitorii care-ți bat în poartă nu o să găsești niciodată atât de multă diversitate.

Reply