Ai plecat la muncă în străinătate și ea te-a părăsit? Nu-i nimic, oricum nu era pentru tine

Se întâmplă destul de des în România chestia asta, adică cuplurile să se despartă după ce unul dintre membri pleacă la muncă în străinătate. Vom discuta în continuare de ce se întâmplă acest fenomen, care sunt cauzele sale principale și ce trebuie să faci dacă cumva ți se întâmplă tocmai ție.

Care sunt motivele pentru care se destramă cuplurile care-și transformă relația într-una la distanță?

Ei bine, se spune că ochii care nu se văd, se uită. În plus, românii sunt genul acela de oameni foarte afectuoși, au nevoie de foarte multă afecțiune. În momentul în care unul dintre cei doi pleacă, se află la distanță, cel care rămâne în țară simte o foarte mare lipsă de atenție. Atunci, va fi tentat să înșele, să calce strâmb. Aici o să se vadă foarte clar dacă femeia ta este într-adevăr sortită pentru tine.

Foarte dificil să îți găsești sufletul pereche în ziua de azi dar distanța este singura capabilă să răspundă la întrebarea fundamentală „Este sau nu femeia visurilor tale?”… Câți nu am auzit de divorțuri chiar, survenite în urma acestei despărțiri temporare cauzate de plecatul la muncă în străinătate? Câți nu s-au întors acasă și au găsit 4 picioare în patul lor în loc de două?

Ce trebuie să faci atunci când observi că ea nu rezistă acestei despărțiri temporare?

În primul rând, trebuie să știi că ea nu te înțelege. Ea nu înțelege în primul rând motivul pentru care tu ai luat această decizie și o femeie care nu te poate înțelege, clar nu este pentru tine. Dacă s-a întâmplat să te înșele sau să te pună pur și simplu să alegi între jobul din străinătate și ea, vezi-ți de treabă, oricum nu era o femeie pentru tine dacă ajungi în această situație.

Reply