Îți place dar are altă religie. Iată cum trebuie să procedezi în acest caz

Se spune că inima nu ține cont de absolut nimic. Atunci când îi pică cu tronc o anumită persoană, nimic nu poate schimba această emoție. Ce faci atunci când constați că te-ai îndrăgostit de o femeie care are o religie diferită de tine și cu care nu te vei putea căsători dacă nu te convertești și tu la religia ei? Există asemenea cazuri destul de multe. Ce contează mai mult? Religia sau fericirea?

În primul rând, trebuie să știi că întotdeauna vei face ce-ți dictează inima. Dacă inima te împinge 100% către cea, vei face orice numai să o ai alături. Acum, legat de religie. Indiferent de credință, se presupune că există un Dumnezeu, un Creator, cineva la care oamenii se închină și căruia-i aduc slavă prin intermediul diferitelor religii. Din punctul meu de vedere, credința o are fiecare om în suflet și din păcate societatea ar fi trebuit să ajungă la un consens până în ziua de azi.

Faptul că nu s-a întâmplat acest lucru agravează situația mai sus menționează și e clar că unul dintre cei doi va fi nevoit să renunțe la religia sa și să se convertească. Ea, mai mult ca sigur nu va face acest lucru pentru că cel mai probabil, fiind femeie, va avea un cult al familiei destul de dezvoltat. Va asculta de părinți cu sfințenie, așa că tu vei fi cel care va trebui să facă acest pas.

Acu, rămâne la aprecierea ta, dacă tu consideri că religia este cea mai importantă, probabil va trebui să pui capăt relației. Dacă ești genul mai open minded și crezi că Dumnezeu este oricum în sufletul fiecăruia indiferent de religie, cred că poți face acest pas fără să te deranjeze prea mult.

Reply