De ce vrei neapărat o femeie frumoasă, desprinsă din tipare?

Aș vrea să vă adresez întrebarea aceasta tuturor celor care umblați după o frumusețe trecătoare. De ce vă trebuie așa ceva? Ce faceți cu frumusețea respectivă pentru că nu ea este cea care contează cu adevărat. Degeaba ai lângă tine o femeie frumoasă care în schimb nu este în stare să te înțeleagă sau să te susțină atunci când ai nevoie de sprijin.

O relație nu are cum să fie una de succes dacă oamenii se acceptă unul lângă celălalt doar pentru faptul că arată bine. O relație de succes înseamnă compatibilitate ridicată, compatibilitate adusă de pasiuni comune, adusă de un nivel de inteligență pe același palier. O relație de succes nu se oprește la granițele unei frumuseți fizice pentru că după o anumită vârstă, frumusețea trece…

Da, frumusețea este trecătoare, cea fizică, însă frumusețea generală a omului compusă din personalitate și capacitatea de a emite sentimente este veșnic tânără și neschimbată. Cred că tot mai puțini sunt cei care reușesc să înțeleagă un sentiment, cei care reușesc să își dea seama cât de important este să vezi dincolo de chip atunci când vrei să-ți unești destinul cu o femeie.

De ce vrei neapărat o femeie frumoasă care pare așa, desprinsă din tipare? La ce-ți folosește și ce se întâmplă cu ea și cu tine dacă de exemplu are un accident și își pierde frumusețea? Ce vă mai leagă atunci pe voi dacă mergeți 100% pe aspectul fizic? Vedeți? O relație înseamnă mult mai mult decât aspect fizic și cred că cei care se avântă în cupluri moderne ar trebui să dea mai încet cu frumusețea pe scări, nu de alta, dar e cam nașpa să te trezești la 40 de ani iar în dreapta ta să vezi că ai o … babă.

Reply