De ce Valentine’s Day nu ar trebui să fie o zi atât de importantă în viața de cuplu

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi și cred că mulți dintre voi v-ați decis deja cam ce veți face pentru iubitele voastre în această zi specială. Din păcate, această sărbătoare împrumutată de peste hotare nu ar trebui să fie singura zi din an în care vă arătați dragostea pentru iubita sau soția voastră. Valentine’s Day nu trebuie să fie o dată calendaristică pe care noi să o așteptăm cu sufletul la gură și pentru care să ne păstrăm declarațiile și cadourile pentru iubite un an întreg.

Am spus de multe ori faptul că Valentine’s Day nu ar trebui să fie o zi extraordinar de importantă în viața de cuplu pentru că mereu am crezut că atunci când doi oameni se iubesc cu adevărat, nu se sfiesc niciodată să-și arate sentimentele. Când doi oameni se iubesc își declară asta zilnic, chiar și de 10 ori. Atunci când doi oameni se iubesc aceștia nu ezită nici măcar o secundă să-și dăruiască anumite obiecte dacă sunt convinși că aduc un pic de bucurie. Nu trebuie să vină Valentine’s Day ca să-ți aduci aminte că ai o iubită căreia ar trebui să-și mai dai câte un buchet de ceva din când în când.

Valentine’s Day trebuie să fie o zi importantă dar nu exagerat. Trebuie să fie o zi în care îi reamintești forțat de împrejurări faptul că o iubești și că o respecți. Dacă mă întrebați pe mine, cred că Valentine’s Day este ziua perfectă pe care să i-o rezervi în totalitate doar ei. Du-o în oraș, du-o acolo unde-i place și unde se simte cel mai bine. Lasă de la tine oricât și orice, fă-o fericită, cu toate că dacă o iubești cu adevărat, sunt sigur că o faci fericită zilnic…

Reply