De ce ne este atât de greu să abortăm fata care ne place?

Cred că multora ni s-a întâmplat să cunoaștem sau să vedem pe stradă o fată care să ne placă instant. Fenomenul este numit de fapt dragoste la prima vedere și cu toții am observat că în momentul în care vrei să te duci să te bagi în seamă cu ea, îți este practic imposibil.

Picioarele parcă sunt bătute în cuie și mintea parcă vrea din răsputeri să-ți insufle toate prostiile din lume în gând astfel încât să te țină departe de marea abordare.

De ce ne este atât de greu să abordăm o fată care ne place?

În primul rând, ne temem de faptul că vom fi respinși. Nimeni nu-și dorește acest lucru mai ales atunci când place pe cineva. Orice bărbat o să viseze cu ochii deschiși la femeia de care este îndrăgostit atunci când ea nu cunoaște această taină, dar din păcate va ezita să-i spună treaba asta. Ne temem de faptul că am putea pierde bătălia pentru sufletul ei chiar înainte de a o începe.

Apoi, ne mai este frică de faptul că vom fi ridiculizați. Fetele din ziua de azi sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba despre aspectul fizic și asta nu-i totul. După ce că sunt mofturoase, mai sunt și prost crescute și există șanse să-ți spună „Ce, nu te uiți la tine cum arăți? Cum să ies cu unul ca tine” în momentul în care ai pretenții de genul. Nimănui nu-i place să fie ridiculizat așa că există o temere foarte mare că acest lucru se va întâmpla în momentul în care mergem să facem dezvăluirea.

În final, am să vă spun că indiferent cât de greu vă este să spuneți ce simțiți, e bine să o faceți chiar dacă sunteți ignorați sau ridiculizați pentru că există și acea mică șansă să nimeriți o fată care să vă placă și care să vă accepte așa cum sunteți.

Reply