Ce fel de caracter trebuie să fii astfel încât să bați o femeie?

Am văzut adineaori o poză pe Facebook cu o femeie destul de frumoasă care avea jumătate de față vânătă și un ochi plin de sânge. Pur și simplu am simțit că o iau razna. Întotdeauna am urât violența, mai ales în forma asta, aplicată unei ființe mult mai slabe decât tine. Am spus mereu că un bărbat care lovește o femeie ar merita să fie castrat și de ce nu, să i se taie și penisul întrucât nu este demn să-l poarte. De ce nu se duc bestiile astea să se ia la bătaie cu un alt bărbat atunci când sunt așa nervoase? Evident, nu vor face chestia asta niciodată pentru că sunt niște lași.

Sper din suflet să se introducă legi mult mai dure pentru cei care-și bat iubitele, nevestele, mamele chiar pentru că nivelul de răutate și de prostie din societatea românească a atins un nou nivel istoric. E ridicol, tot mai multe femei ajung să fie bătute de niște bărbați care în loc să le iubească, le fac să sufere și le altoiesc ca pe șnițele. Ce motive ar trebui să ai ca să bați o femeie într-un asemenea hal încât să-i învinețești toată fața? Cum să lovești o ființă atât de firavă? Nu pot să înțeleg cum pot să existe asemenea bestii în libertate, nu înțeleg de ce femeile aleg alături asemenea bărbați…

Am spus de multe ori faptul că și femeile sunt de vină pentru bătaia pe care o primesc pentru că ele întotdeauna aleg după aspectul fizic un bărbat, nu vor să cunoască mai îndeaproape un bărbat care poate nu a fost așa norocos și nu a fost foarte înzestrat de mama natură. Atât timp cât femeile or să dorească doar aspect fizic și mușchi, mi-e teamă că vor primi cele cerute la pachet și cu ceva bătaie.

Reply