Ce contează mai mult? Sânii, fundul, sau ochii?

Cred că aceasta este una dintre întrebările clasice la care trebuie să răspundă cei care constată că nu au pe nimeni de Valntine’s Day. Din păcate, în ziua de azi cuplurile se formează doar pe baza atracției fizice și pe baza formelor partenerilor. Un cuplu se întemeiază dacă cei doi sunt de acord cu chipul, dacă ei îi plac mușchii lui sau dacă lui îi plac sânii/fundul ei. Evident, discutăm despre niște idioțenii care nu cotează câtuși de puțin într-o societate sănătoasă la cap. Din păcate, societatea românească e foarte bolnavă așa că tinerii procedează fix pe dos atunci când vine vorba despre alegerea partenerului. Ei se gândesc numai la sex iar ele se gândesc numai la un Cristiano Ronaldo.

Dacă cumva constați că ești singur de Valntine’s Day poate că ar trebui să răspunzi la întrebarea din titlu. Ce contează cel mai multe pentru tine la o femeie? Dacă mereu dorești numai forme, o să fie destul de dificil să faci rost de o relație stabilă. Te-ai gândit vreodată să le lași naibii de forme și să te gândești la ochi? Există femei extraordinar de frumoase care poate sunt foarte slăbuțe sau care au kilograme în plus. Au ochi frumoși, au suflet frumos, au multe alte frumuseți pe care trebuie să le vezi dincolo de niște simple forme.

Trebuie să învățăm oarecum să ne gândim și la lucrurile care contează mai puțin, și la lucrurile care nu fac parte din instinctul de turmă pentru că acesta este adevărul: în România toată lumea apreciază formele pentru că există turma. Turma dictează trendul, turma te face pe tine să te simți aiurea dacă ieși în oraș cu o fată care este grasă, în loc să te aprecieze și să te încurajeze.

Pentru tine ce contează mai mult?

Reply