A dispărut Cenușăreasa. Și bine a făcut

Fraților, bărbați din întreaga lume, trebuie să vă dau o veste ucigătoare: a dispărut Cenușăreasa. Locul ei a fost luat de femeia modernă care nu mai vrea să fie slugă la casa bărbatului, nu mai are de gând să spele vase, să gătească, să coase ciorapi sau să devină casnică după ce naște un copil, doi sau trei. Oricum, e un lucru bun faptul că  Cenușăreasa a dispărut pur și simplu din societatea modernă pentru că femeile trebuie să aibă drepturi și statutari societate egale cu ale bărbaților.

Femeile nu trebuie discriminate într-un fel si altul și nu trebuie să credem că dacă au părul lung, sunt bune de slugi în casă. Fraților, Cenușăreasa și-a umplut valiza. A plecat așa val vârtej și a trântit ușa casei atât de tare când a ieșit, încât a căzut și tabloul de pe perete. Bine a făcut, femeia nu trebuie să fie la cratiță, femeia trebuie să facă o carieră și să se bucure de viață la fel ca bărbații.

În regulă, dar dacă a plecat Cenușăreasa, cine se mai ocupă acum de gătit, de spălat, de crescut copii? Ei bine, cred că a venit momentul ca activitățile casnice să fie împărțite. Oricum eu nu am înțeles niciodată de ce unii bărbați fac un capăt de țară atunci când sunt nevoiți să gătească pentru că dacă ne uităm în zona bucătăriei profesionale, cei mai mari chefi din lume sunt bărbați în proporție de 90%. Bărbații sunt adevărații maeștri ai bucătăriei chiar dacă femeile știu să gătească.

Cât despre copii, cred că și bărbații trebuie să se implice la fel de mult precum femeile și am să vă spun și de ce. E foarte dificil să crești un copil și e destul de stresant. E bine să mai iei povara de pe umerii soției tale pentru că altfel, o să devină o persoană ceva mai dificilă. Așadar, nu vă speriați dacă a dispărut Cenușăreasa, noi, bărbații, ne descurcăm și fără ea.

Reply