Bărbatul singur trebuie să fie curat, stilat și ordonat

Am luat contact în ultima vreme cu destul de mulți tipi care nu au o iubită sau o nevastă și am observat un lucru destul de alarmant aș putea spune: majoritatea sunt neglijenți cu propria igienă și destul de dezordonați. Eu înțeleg faptul că atunci când nu te strânge nimeni în brațe și nu te miroase nimeni, nu mai ești tentat să faci baie zilnic, însă cred că un gentleman trebuie să fie curat întotdeauna. Un gentleman adevărat trebuie să fie curat și să aibă haine curate pe el întotdeauna, nu doar în cazul în care există o iubită, o femeie în preajma lui.

De asemenea, un gentleman care deși nu are o iubită sau o nevastă, trebuie să aibă o casă curată, o baie curată și ordonată. Cunosc de asemenea bărbați singur care sunt extraordinar de dezordonați. Aruncă prin cameră lucrurile pe fie unde, mănâncă în sufragerie și lasă mizerie, nu fac curat în casă și așa mai departe. În momentul în care intri în casele lor îți dai seama că seamănă cu bombardamentele din Siria locul cu pricina. Fraților, există o vorbă din moși strămoși care spune în felul următor: „Cum e casa, așa și omul”… Dacă o casă este dezordonată și persoana care o deține are un stil de viață foarte dezordonat. A, și mai contează și mașina.

Probabil ați văzut cu toții acele mașini mai mult decât infecte, care put și care par să nu mai fi fost spălate de pe vremea Primului Război Mondial. Ei bine, la fel putem spune și aici. Cum e bărbatul, așa e și mașina și invers. Chiar dacă ești singur și nu ai o femeie pe care să o cari zilnic cu acea mașină, trebuie să fie întotdeauna curată.

Reply