Cum poți să afli dacă EA te înșală?

Femeile din ziua de azi sunt din ce în ce mai dificile. Chiar dacă bărbații poartă pecetea infidelului, trebuie să recunoaștem că în vremurile pe care le trăim, femeile înșală la fel de mult ca bărbații, doar că ele nu recunosc chestia asta. De fiecare dată când o relație se destramă, el este de vină, nu?

Ei bine, nu iar în cele ce urmează vei vedea cum îți poți da seama dacă ea te înșală sau nu. Tot ce trebuie să faci este să fii un pic atent la detalii pentru că femeile au obiceiul să mintă foarte slab calitativ. Iată ce ai de făcut…

Cum poți să afli dacă EA te înșală

  • Refuză sau evită constant să se culce cu tine. E posibil să fi fost pe la altcineva înainte și nu vrea ca tu să observi chestia asta.
  • Nu dă randamentul de altă dată în pat. Cum spuneam și mai sus, dacă mai trage cineva de ea în același timp e sleită de puteri, obosită și nu mai are chef și de tine.
  • Comportamentul ei se schimbă, e rece. Nu îți mai face complimente, butonează mult prin telefon și nu îți arată cu cine și ce vorbește.
  • Nu te întreabă pe unde umbli sau ce faci. Este total nepăsătoare, gândul ei nu mai este demult la tine. Ea se gândește doar la un alt EL.
  • Se supără când este întrebată pe unde umblă. Nu îi place să fie trasă la răspundere pentru că nu vrea ca tu să afli că te înșală. Probabil încă mai are beneficii din relația cu tine.

Fiți foarte atenți la comportament, la vorbe. Comportamentul dubios este destul de vizibil. Trebuie doar să fii un pic atent și să renunți la încrederea oarbă în ea.

Reply