Închirierea de autocare nu este ceva atât de complicat cum sună

Să închiriezi un autocar în România nu este nimic complicat, mai ales atunci când apelezi la o companie serioasă precum Eurolines, care se ocupă cu servicii de închirieri autocare de zeci de ani. Eurolines reprezintă una dintre cele mai serioase companii de transport persoane atât din România, cât și din Europa. Eurolines este un brand atât autohton cât și internațional, despre care se aud numai vorbe bune. O firmă serioasă o să fie întotdeauna susținută de un feedback pe măsură.

Flota de autocare Eurolines este una foarte bine pusă la punct, compusă atât din autocare cât și din microbuze. Există microbuze de ultimă generație de 8-19 locuri, mini autocare de 23-33 locuri sau autocare de 47-59 de locuri marca Scania, Setra sau Mercedes. Dotarea este foarte bună, puteți vedea pe pagina lor flota respectivă și vă puteți alege un mijloc de transport în funcție de necesitățile pe care le aveți. Este clar că dacă vreți să plecați în excursie împreună cu alte 10 persoane, nu veți fi interesat de închiriere autocare, ci mai de grabă de închiriere microbuze.

Cei care au nevoie de autocare (închiriere autocare pentru excursii cu clasa pe la școală), vor găsi la Eurolines cele mai performante și sigure modele, la prețuri accesibile. Vreau să subliniez cât de important este să închiriezi un autocar de la o companie serioasă. Chiar dacă veți avea oferte și mai ieftine față de Eurolines, părerea mea este că nu trebuie să le dați curs pentru că mai mult ca sigur acele autocare particulare nu sunt atât de întreținute precum cele Eurolines. Micile companii de transport nu prea reușesc să fie la zi cu întreținerea parcului auto din dotare, din păcate.

Așadar, gândiți-vă la siguranța voastră și a celorlalți. Gândiți-vă și la șoferul care va conduce microbuzul sau autocarul. Știm cu toții că nu oricine poate să lucreze drept șofer pe autocar, mai ales la Eurolines, cea mai mare și mai importantă companie de transport persoane din România. Fiți conștienți de aceste aspecte căci în rest, închirierea de autocare nu este ceva atât de complicat cum sună.

Reply