Echilibrul dintre fund și suflet

În ziua de azi există clar un dezechilibru de importanță între trup și suflet.  Nimeni nu mai dă doi bani pe suflet pentru că trăim într-o lume acaparată de planuri pe scurtă durată, nu de durată medie și chiar lungă. Tinerii din ziua de azi vor să trăiască momentul, nu se gândesc la faptul că va veni o vreme în care frumusețea va trece, că e trecătoare, și se vor trezi alături cu un moș sau cu o babă cu care nu au nimic în comun. Este oare posibil să existe un echilibru între fund și suflet atunci când bărbații își aleg partenerele? Pentru că știm cu toții că pentru orice bărbat, contează foarte mult ca femeia să fie ca trasă prin inel, dacă se poate chiar 90-60-90, să fie un fotomodel de altfel.

Bărbații se vor uita întotdeauna la fundul unei femei, acolo, viziunea lor se oprește. Nu doresc să afle mai mult, nu vor să cunoască sufletul. Nu toți, mai sunt și excepții, dar majoritatea cam asta vor. M-am gândit de multe ori dacă poate exista un echilibru între ceea ce-ți dorești ca forme la o femeie și suflet. Este foarte dificil să întâlnești o femeie pe care să o placi din punct de vedere al personalității așa că sunt șanse și mai mici să găsești una care să corespundă și din punct de vedere al sufletului sau al corpului. În România, din păcate noi alegem partenerele invers față de restul globului. Noi întâi ne uităm la fund și dacă ea corespunde, căutăm și sufletul. Dacă nu corespunde, femeia cu pricina poate să aibă un suflet minunat, va rămâne nedescoperit.

Nu cred că există în acest moment în mentalitatea bărbatului din România un echilibru cu ajutorul căruia să aleagă măcar 50% și în funcție de suflet, să-și pună în gând să treacă cu vederea o formă a corpului care nu-i convine și să insiste să cunoască totuși femeia respectivă.

Reply