Când e bine să spui ce simți unei femei?

Declararea sentimentelor în ziua de azi nu trebuie făcută niciodată pe nepregătite, rapid, fără un suport real din partea unei relații de prietenie. Se întâmplă de multe ori să îți placă o femeie la prima vedere și evident, tu, cocoș, ai vrea să te duci în secunda doi să-i spui că o placi, că ești îndrăgostit.

Ei bine, așa ceva nu trebuie să faci niciodată decât în anumit circumstanțe pe care le vom discuta în cele ce urmează. Dacă te vei repezi să-ți declari sentimentele vei fi respins din start pentru că femeile sunt destul de superficiale în ziua de azi și mofturoase, nu acceptă pe oricine și nu dau șanse oricui. Trebuie să vă cunoașteți foarte bine pentru ca ea să aibă încredere în tine.

Când e bine să spui ce simți unei femei?

Unei femei trebuie să-i spui ce simți după o lungă perioadă de vreme, timp în care tu faci tot ce poți ca să o cunoști cât mai bine. În primul rând, este nevoie de timp pentru că și tu vrei să te asigur că ea este compatibilă cu tine. Dragostea la prima vedere nu este cheia către o relație de succes.

Apoi, după ce trece un timp și începi să o cunoști, poți să îi spui ce simți dar NUMAI după ce te asiguri că ea este singură, că nu are pe altcineva. Dacă are pe cineva, degeaba te mai implici. O femeie nu va lăsa niciodată o relație stabilă pentru una nouă, a cărui destin nu o cunoaște.

Poți să-i promiți tu luna de pe cer, că nu o să ai succes nici măcar în vis. Spune-i ce simți dar numai după ce te asiguri că este singură, că o cunoști și că te place și ea cât de cât. Cum îți poți da seama că te place și ea? Cel mai clar semn este faptul că te caută și ea pe tine, nu numai tu pe ea. Mă refer la vorbă pe Facebook sau la telefon sau etc… E imposibil să nu realizați chestia asta.

Reply