Ai cerut-o în căsătorie și te-a refuzat? Iată ce ai de făcut

De obicei, în momentul când scoți inelul cu diamant, viitorul tău se schimbă iar iubita ta, femeia la care ții ca la ochii din cap îți spune cel mai categoric DA pe care îl vei vrea să îl auzi vreodată. Este primul pasă către o căsnicie de succes. Dar dacă ea îți spune NU? Ce se întâmplă atunci? Cred că nimeni dintre cei care propun nu se așteaptă să fie refuzați dar dacă se întâmplă?

E foarte posibil ca ea să se sperie, poate că este o responsabilitate prea mare pentru ea și are sentimente prea puține pentru tine. Poate că a stat cu tine din interes câte și mai câte. Cred că nu există lucru mai dureros decât să te refuze femeia pe care o iubești ca pe ochii din cap, să te refuze mai ales în momentul în care o ceri de nevastă. Ce-i de făcut dacă se întâmplă așa ceva?

Ei bine, în primul rând, trebuie să știi că viața unui bărbat puternic nu începe și nu se termină cu o femeie. Cum a venit ea, or să mai vină și altele iar altele poate vor aprecia mai mult persoana ta. Trebuie să înțelegi faptul că a deveni soția unui bărbat, pentru unele femei poate să fie o responsabilitate prea mare. Dacă te grăbești să o ceri de nevastă se poate întâmpla să te refuze pentru că nu a trecut suficient timp de când sunteți împreună și nu te cunoaște. Cât timp trebuie să treacă? Habar nu am. Nimeni nu poate răspunde la această întrebare. Răspunsul se simte…

Trebuie așadar să-ți dai seama de ce te-a refuzat. Ai greșit cu ceva? Considera că nu te cunoaște suficient? A stat cu tine din interes? Fă rost de aceste informații și vei vedea că toate au o logică apoi.

Reply