3 vicii care pot destabiliza sau distruge o relație frumoasă

Toate relațiile sunt frumoase la început dar cu timpul, pe măsură ce partenerii se cunosc mai bine, încep să observe că au vicii și că traiul în doi nu este atât de roz cum ar părea. Din păcate, tinerii din ziua de azi decid să încerce o relație doar pentru că se plac la prima vedere, nu după luni de discuții ca simpli amici sau prieteni așa că nu e nimic ciudat să vezi că într-un cuplu nou format, ea primește o mamă de bătaie și umblă pe stradă cu ochii vineți din cauza acestei corecții aplicate la beție de un partener gelos fără motiv. Se întâmplă chiar foarte des în societate asemenea episoade.

3 vicii care pot destabiliza sau distruge o relație frumoasă

  1. Alcoolul. Alcoolul este cel mai nenorocit drog. De fumat te mai lași cum te mai lași, dar de boască nu prea ai cum. Atunci când ești alcoolic, așteaptă-te să fii părăsit de prieteni și de iubită când îți este lumea mai dragă pentru că nimeni nu suportă relele tratamente aplicate de bețivi.
  2. Jocurile de noroc. Atât timp cât ai patima jocurilor de noroc, nu o să poți niciodată întemeia o familie. Nu o să ai niciodată bani de absolut nimic, din contră, vei ajunge să vinzi televizorul din casă pentru a băga la păcănele sau la ruletă. Jocurile de noroc destabilizează orice relație.
  3. Țigările. Am lăsat tutunul la urmă pentru că este unul dintre viciile mai puțin grave dar care afectează foarte mult o relație. Gândiți-vă câți bani se cheltuie lunar cu țigările. Să zicem că fiecare fumează câte un pachet pe zi, sunt 32 de lei x 31 de zile = 992 RON. În loc să își ia casă, aleg să fumeze apoi ajung la 33 – 34 de ani și constată că socrii sunt nașpa și că nu au unde să stea. Încep certurile și evident că relația începe să tremure. Divorț.

Reply