Stai liniștit, nu-ți trebuie o fată perfectă

Ai între 14-18 ani și ai impresia că nu îți vei găsi niciodată o iubită perfectă? Stai liniștit, nici nu ai nevoie de așa ceva. Probabil că te uiți cu jind la fetele foarte populare de pe Facebook, ce strâng la orice poză câteva sute de like-uri și pe care ai vrea să le ai măcar pentru o zi, să-ți accepte măcar o dată invitația la un suc sau la o pizza.

Sfatul meu este să nu te mai uiți după asemenea fete întrucât nici ele nu sunt perfecte. Într-adevăr, arăți foarte bine atunci când folosești 3 kilograme de machiaje în fiecare zi, atunci când ești foarte slabă, atunci când ai funcția Beautification de pe telefon dată la maxim dar asta nu înseamnă că ești perfectă, din contră, înseamnă că ești imperfectă.

Se spune că dacă vrei să faci rost de o fată care să fie frumoasă tot timpul, nu numai ziua, prima întâlnire trebuie să fie musai la ștrand sau la piscină, unde machiajul nu mai are nici o importanță. Acolo veți vedea că aceste fete foarte frumoase la care toți tinerii visează sunt de fapt sinonime cu imperfecțiunea. Ideea este destul de simplă: tu nu ai nevoie de o fată care să arate foarte bine, care să fie perfectă, chiar dacă în ziua de azi asta contează cel mai mult.

Trebuie să știi că și o fată foarte slabă poate să fie frumoasă în felul ei, și o fată cu câteva kilograme în plus la fel. Într-un final, contează ca tu în perioada 14-18 ani să ai alături de tine niște fete inteligente care să te înțeleagă, să te ajute și de ce nu, să te lase lat în pat după vreo 2 ore de sex (protejat bineînțeles). Cu timpul, o să vedeți că frumusețea nu este atât de importantă, că este trecătoare sau falsă.

De ce ai vrea o fată care este foarte frumoasă dar este analfabetă? Cu care te faci de râs în fața părinților de exemplu? Ce or să zică părinții când vor vedea că iubita voastră nu știe să scrie și să citească corect dar are site de like-uri la poze pe Facebook și scrie comentarii care mai de care mai ridicole la propriile poze?

Stai liniștit, nu îți trebuie o fată perfectă atunci când ai 14-18 ani. O să crești și o să vezi că de fapt, perfecțiunea, nu stă în frumusețe ci în compatibilitate. Puteți avea iubite care poate nu arată super bine, care sunt foarte slabe sau grăsuțe, puteți avea iubite care nu au mii de like-uri la pozele de pe Facebook, puteți avea iubite care nu se machiază. Important este SĂ VĂ PLACĂ VOUĂ, nu celor din jur și cred că puteți găsi fete la care să vă placă și altceva, nu doar fețele sau faptul că sunt foarte populare.

Reply