Merită să o susții chiar și atunci când nu are dreptate?

Într-o relație, partenerii trebuie să se susțină unul pe celălalt necondiționat. Dar oare așa să fie? Ce faci de exemplu atunci când iubita ta greșește și tu vezi asta dar așteaptă susținere din partea ta? Cum reușești să faci astfel încât să iei o decizie bună? Ce vei face? O vei susține în continuare chiar dacă tu știi că nu merge într-o direcție bună sau îi vei răni sentimentele și îi vei tăia elanul spunându-i clar cum vezi tu lucrurile? Cred că este una dintre cele mai importante decizii pe care un partener le are de luat în această viață de cuplu, a cărui scop este de fapt fericirea, nu tristețea iar o veste proastă, care poate tăia aripi este sinonimă cu tristețea de cele mai multe ori.

Lucrurile stau în felul următor: tu trebuie să faci ce-i mai bine pentru ea și dacă te gândești un pic logic, o să îți dai seama că dacă ea pornește pe un drum greșit dar tu continui să o susții, la un moment dat tot o să aibă parte de un FAIL iar atunci va fi și mai devastată. Cred că e mai bine să-i spui din start atunci când greșește, dar nu uita să ai argumentele la tine pentru că vei distruge niște vise și dacă o vei face fără justificare, o să fie destul de nasol, e posibil ca ea să-și piardă atât încrederea în ea cât și încrederea în tine. Încearcă să îi arăți unde greșește și de ce nu, încearcă să o ajuți să remedieze. Dacă este genul de fată SMART o să înțeleagă și o să se redreseze la timp.

Întotdeauna suntem datori să ne susținem necondiționat partenerul de viață dar NU și atunci când vedem că greșește sau că o ia pe un drum greșit, care nu va aduce niciodată rezultatele dorite. De-asta e bine să vă asigurați că relația voastră se bazează pe comunicare foarte bună și pe seriozitate. Și repet, în momentul în care vedeți o greșeală, veniți cu argumente care să fie cât mai clare și dacă se poate, veniți chiar și cu soluții. O femeie inteligentă va aprecia acest lucru.

Reply