Ce faci atunci când auzi un „Nu te uiți la tine cum arăți?” din partea unei femei?

Femeile din ziua de azi sunt foarte pretențioase și unele dintre ele au trecut demult pragul dintre tupeu, spre nesimțire. Se întâmplă de multe ori să dai de câte o mironosiță care fără cele 3 lopeți de machiaj ar fi asemănată probabil cu Muma Pădurii, dar care împarte la rândul ei lumea bărbaților între frumoși și urâți, ba chiar mai mult, în momentul în care îndrăznești să o abordezi îți spune foarte clar că tu nu ești de nasul ei într-un fel sau altul, că ea are alte standarde și că dorește un eventual Făt Frumos. Cel mai des, o astfel de duduie o să-ți spună ceva de genul: „Nu te uiți la tine cum arăți? Cum să stau cu unul ca tine?”…

Pentru o asemenea femeie, cu gândire foarte limitată, cu orizonturi foarte închise, frumusețea este totul dar nu frumusețea generală, ci frumusețea pe care ea o consideră compatibilă. În realitate, frumusețea șade în ochii privitorului și astfel, ea devine subiectivă de la caz la caz, devine unică. Ceea ce mie mi se pare frumos, ție poate să ți se pară urât și invers. Plecând de la premiza că trăim într-o lume  prejudecăților în care oamenii împart societatea în frumos / urât, cei care au totuși tendința să facă acest lucru ar trebui să fie conștienți de faptul că a caracteriza un om la modul general doar pentru că ție nu îți place, e o mare idioțenie.

Dar faci atunci când auzi un „Nu te uiți la tine cum arăți?

Ei bine, în primul rând trebuia să-ți fi dat seama de la început că acea femeie este una pe care ar fi trebuit să o eviți, nu să încerci să o agăți. Un gentleman chiar nu are ce căuta lângă o femeie care se crede super prețioasă și super importantă, o femeie superficială plină de prejudecăți, o femeie care din păcate nu are o personalitate care să te atragă. Simplul fapt că arată bine (și asta cu ajutorul machiajelor) nu este un argument suficient care să-i permită să te judece în vreun fel. Când dai de o asemenea femeie, vezi-ți de treabă. Nu are rost să mai încerci cu ea absolut nimic.

Reply