Bucureștiul – orașul perfect pentru a începe o carieră în vânzări. Iată cum te poți angaja rapid în acest domeniu

Să lucrezi în vânzări în ziua de azi nu pare să fie atât de dificil cum sună, însă dacă stai să te gândești mai bine, nu toate joburile din acest domeniu sunt avantajoase pentru tine, începător.

E drept, nimeni nu o să te poată vreodată ghida perfect către acea carieră de succes la care cu toții visăm îndată ce terminăm o facultate, însă cred cu tărie că vei avea șanse mult mai mari să evoluezi frumos și rapid dacă vei începe în București.

Bucureștiul este după părerea mea hubul numărul 1 din România în materie de orice, este capitala țării în jurul căreia gravitează totul, inclusiv vânzările. Toate marile companii din România au sediul sau cel puțin câte o filială în București dacă au apucat cumva să se pripășească în provincie, așa că ai șanse mult mai mari să găsești locuri de muncă în vânzări ceva mai serioase aici. Ce înseamnă serioase? Adică mai bine plătite, în cadrul unor companii în care POȚI EVOLUA și care doresc să recruteze începători pe care să-i formeze.

Dar cum poți să găsești și să aplici la câteva locuri de muncă în București (în vânzări bineînțeles) astfel încât să fii sigur că nu pierzi vremea? Cum poți să faci rost de niște oferte pentru locuri de muncă serioase și să ai siguranța că vei fi chemat la interviu după ce aplici? Căci probabil ai văzut și tu pe marile platforme de recrutare online faptul că posturile din vânzări au mii de candidați. Cum poți aplica oare la asemenea joburi astfel încât să ai șanse REALE de angajare?

Ei bine, aici intră pe fir tot o platformă de recrutare online, care însă nu este atât de cunoscută precum celelalte. Discutăm despre portalul infomunca.ro iar faptul că este mai puțin cunoscut asta nu înseamnă că nu oferă servicii de calitate sau chestii de genul. Din contră, aici veți găsi o serie de locuri de muncă, inclusiv în vânzări, pe care nu le veți găsi nicăieri în altă parte, pe alte platforme.

În plus, pe lângă faptul că prin intermediul portalului infomunca.ro aveți acces la aceste joburi unice, mai există încă vreo 5 avantaje uriașe pentru care ar trebui să folosiți această platformă atunci când sunteți în căutarea unui loc de muncă în vânzări.

5 avantaje ale portalului infomunca.ro care te vor ajuta să te angajezi mai rapid în vânzări

  • Fiind un portal micuț, nu se strâng 2659 de candidați la un anunț cum se întâmplă de obicei pe cele două mari portaluri de recrutare online din țară. Ai șanse mult mai mari ca o companie să te vadă, să te cheme la interviu și implicit să te angajeze.
  • Ai posibilitatea de a vedea dacă compania a citit C.V.-ul tău sau nu. Se elimină acel stres creat de incertitudine. Se întâmplă de multe ori să aplicăm online la 15 joburi dar să nu primim absolut nici un răspuns. De ce? Pentru că acele companii nici măcar nu ajung la C.V.urile noastre.
  • Poți promova foarte ieftin C.V.-ul tău și astfel, acesta poate să apară primul în cadrul aplicațiilor pe acest portal. Așadar, dacă aplici la 5 joburi în vânzări cu un C.V. Premium, C.V.-ul tău va apărea mereu primul în lista angajatorilor, ai șanse 100% să fii observat.
  • Poți lua legătura cu angajatorul prin intermediul unei ferestre de chat. Astfel, poți să pui oricâte întrebări, poți să lămurești toate aspectele care nu îți sunt clar înainte sau după ce aplici la un job. Este o funcție care există doare pe infomunca.ro.
  • În momentul în care un angajator postează pe site un job în vânzări pe care tu nu l-ai văzut, vei primi o alertă pe mail în cazul în care profilul tău se încadrează cerințelor. Este un avantaj foarte important întrucât nimeni nu se loghează zilnic pe aceste platforme de recrutare.

Așadar, în cazul în care dorești să începi o carieră în vânzări, cam acestea ar fi cele mai interesante lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere: trebuie musai să iei în calcul Bucureștiul, iar în ceea ce privește recrutarea, să mergi pe portaluri mici de genul infomunca.ro dacă dorești să fii selectat și chemat la interviu într-un timp cât mai scurt. Vânzările reprezintă un domeniu fascinant, unul dintre cele mai frumoase în care poți avea parte de o carieră ascendentă și de lungă durată, în care rutina și plictisul nu există dar repet, ai grijă cum începi acest drum…

 

Reply